KKTC Cumhurbaþkaný Ersin Tatar Konya'ya geliyor
ABONE OL


KSO Baþkaný Mustafa Büyükeðen, 23 Kasým'da açýlýþý yapýlacak ve 3 gün sürecek 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluþmalarýnýn açýlýþýna KKTC Cumhurbaþkaný Ersin Tatar, Cumhurbaþkaný Yardýmcýsý Cevdet Yýlmaz, TBMM Sanayi Komisyonu Baþkaný Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) Birliði Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu ile þehir içinden ve þehir dýþýndan çok sayýda ismin katýlacaðýný söyledi. Programa Türkiye'nin dört bir yanýndan ziyaretçi beklediklerini ifade eden Büyükeðen, Almanya, Hindistan, Pakistan, Sudan, Yemen gibi 14 farklý ülkeden heyetin de 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluþmalarýný ziyaret etmek üzere Konya'da olacaðýný belirtti. 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluþmalarýnda Aselsan, TUSAÞ, Roketsan, STM, BMC, BMC Power, Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) gibi 100'ün üzerinde firma ve kurumun stant açacaðýný kaydeden Büyükeðen, yoðun bir katýlým beklediklerinin altýný çizerek, savunma sanayi ile çalýþan, çalýþma kabiliyeti veya çalýþma isteði olan, sektöre ilgi duyan herkesi büyük buluþmaya davet etti.

SAVUNMA SANAYÝ VE KONYA'NIN YERÝ KONUÞULACAK

Program kapsamýnda ayrýca 23 Kasým Perþembe günü, Türk Savunma Sanayiinin Geleceði ve Konya'nýn Ekosistemdeki Yeri konulu panel gerçekleþtirilecek. BMC Power Genel Müdürü Mustafa Kaval'ýn moderatörlüðünde gerçekleþtirilecek panelde, ASELSAN Genel Müdür Yardýmcýsý Nuh Yýlmaz, STM Genel Müdür Yardýmcýsý Yakup Arslan, TUSAÞ Mühendislik Genel Müdür Yardýmcýsý Dr. Özkan Altay, ROKETSAN Satýnalma Direktörü Adil Sezengöz bilgilendirmelerde bulunacak. Programýn ikinci günü de savunma sanayi ana sanayi firmalarý tarafýndan çeþitli sunumlar gerçekleþtirilecek.

7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluþmalarýna katýlmak isteyen ziyaretçiler, http://savunma.kso.org.tr/ adresinden kayýt yaptýrabiliyor.