Köpeklerin saldýrdýðý kadýnýn kolunda his kaybý oluþtu: Çocuk olsa paramparça ederlerdi
ABONE OL

Ýstasyon Mahallesi'nde iþe giderken 11 Eylül 2023'te Dogo Argentino cinsi 2 köpeðin saldýrýsýna uðrayan Mesude Saðýltýcý (55), aradan zaman geçmesine raðmen yaþadýklarýný unutamýyor.

Saðýltýcý, gazetecilere, yaþadýðý olay nedeniyle psikolojisinin bozulduðunu söyledi.

Saldýrýda kollarýnýn yaný sýra göðsünden, belinden yaralandýðýný ve bir süre hastanede tedavi gördüðünü anlatan Saðýltýcý, olayýn ardýndan köpeklerin sahibinden þikayetçi olduðunu belirtti.

Yasaklý ýrk köpeklerin kendisini kurtarmaya gelen bir vatandaþýn küçük köpeðini de parçaladýðýný öne süren Saðýltýcý, þikayeti üzerine yetkililer tarafýndan köpeklere el konulduðunu ve sahibine de idari para cezasý verildiðini dile getirdi.

"BENÝM YERÝME BÝR ÇOCUK OLSA PARAMPARÇA EDERLERDÝ"

Yaþadýðý olayýn hayatýný kötü etkilediðini anlatan Saðýltýcý, þöyle konuþtu:

"Benim yerime baþka birini de ýsýrabilirdi. Okula gidecek olan bir çocuk olsa zaten tamamen paramparça ederlerdi. Küçük yavru köpeði nasýl parçaladýlarsa, o çocuðu da öyle parçalarlardý. Beni bu hale soktularsa o çocuðu mahvederlerdi. Hayatýmda çok büyük deðiþiklikler oldu. Yani ben daha önce aktif bir insandým. Saldýrýdan sonra tek baþýma sokaða çýkamýyorum. Hayatýmý bitirdiler. Bir an önce hepsi, bütün köpekler toplanmalý. Caným sýkýldýðýnda anneme giderdim, torunumu alýrdým ama ben þu anda korkudan gidemiyorum."

Saðýltýcý, saldýrý nedeniyle halen kolunda his kaybý oluþtuðunu, bu nedenle de yeniden ameliyat olacaðýný sözlerine ekledi.