Köpeklerin saldýrýsýnda yaralanan çocuk: Sokaða çýkmaya korkuyorum
ABONE OL

Sahipsiz köpeklerden kaçarken yüksek bir duvardan atlamasý sonucu sað kolu kýrýlan Furkan Çakýr, tedavi gördüðü Süleyman Demirel Üniversitesi Araþtýrma ve Uygulama Hastanesinden taburcu edildi.

- "SOKAÐA ÇIKMAYA KORKUYORUM"

Evine getirilen Çakýr, gazetecilere, yaþadýðý korkuyu üzerinden atamadýðýný, köpeklerin saldýrýsýný unutmadýðýný söyledi.

Sahipsiz köpeklerin saldýrýsýndan önce köpekleri çok sevdiðini belirten Çakýr, "Kendi bahçemizde de köpekler mevcut onlarý hep severdim ama artýk onlardan da korkuyorum." dedi.

- "ÇOCUÐUM ARTIK TEK BAÞINA DIÞARI ÇIKAMIYOR"

Baba Ýbrahim Çakýr da olaydan sonra iþe gitmediðini dile getirerek, ailecek bu durumun üstesinden gelmeye çalýþtýklarýný aktardý.

Sahipsiz köpek sorununun biran önce çözüme kavuþturulmasý gerektiðini vurgulayan Çakýr, þöyle konuþtu:

"Kendim bireysel olarak bu konunun çözüme kavuþmasý için beldemizde muhtar ve belediye baþkanýyla konuþup sorunlarý anlattým. Çocuðum artýk tek baþýna dýþarý çýkamýyor. Bu durum Türkiye'de aþýlmaz bir hale geldi. Herkesi çözüme davet ediyorum. Bu konu acil çözülmeli."

Merkeze baðlý Sav beldesinde 22 Haziran akþamý arkadaþýnýn evine giderken sokakta sahipsiz köpeklerinin saldýrýsýna uðrayan Çakýr'ýn köpeklerden kaçarken yüksek bir duvardan atlamasý sonucu sað kolu kýrýlmýþtý. Ailesi tarafýndan Süleyman Demirel Üniversitesi Araþtýrma ve Uygulama Hastanesine götürülen Çakýr, ameliyata alýnmýþ, çocuðun kýrýlan koluna iki adet tel yerleþtirilmiþti.