Küçükçekmece'de kuyumcuyu soygunu: Kaçan þüpheliyi çevredekiler yakaladý
ABONE OL

Küçükçekmece'de kuyumcu dükkanýný soyan 3 kiþiden biri çevredekiler tarafýndan yakalanarak dövüldü. Bu sýrada kuyumcu silahýný çekerek defalarca ateþ etti. Kuyumcu dükkaný önünde yaþananlar kameralara yansýdý.

Olay,saat 10.30 sýralarýnda Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Ýkitelli Caddesi'nde bulunan bir kuyumcu dükkanýnda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 3 kiþi, kuyumcuya girerek vitrinde bulunan altýnlarý almaya çalýþtý. Kuyumcu, þüphelileri durdurmaya çalýþýrken silah kabzasýyla yaralandý. Vitrinde bulunan altýnlarýn bir kýsmýný alan þüpheliler olay yerinden kaçmaya çalýþýrken kuyumcu peþ peþe ateþ etti.

Þüphelilerden biri çevredekiler tarafýndan yakalandý. Sandalye ile vurulan þüpheli yere yatýrýldýktan sonra linç edilmek istendi. Diðer iki þüpheli ise olay yerinden kaçtý. Polis ekipleri þüphelileri yakalamak için çalýþma baþlattý.

Olayý gören Turan Þeker, "3 hýrsýz kuyumcuya girmiþ. dükkaný soyuyorlardý. Bir hýrsýz camý kýrýp dýþarý çýkarken, vatandaþlar onu etkisiz hale getirdi. Ýki kiþi silah sýkarak kaçtýlar. Sonra polisler geldi. Yerlerde mermi kovanlarý var. Tezgahtaki bilezikleri çantaya doldurup götürdüler" dedi.