Kuzeniyle iddiaya girdi, CÝMER'den istediði bisiklet kapýsýna geldi
ABONE OL

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaþayan 16 yaþýndaki Cem Bartu Özbey kuzeniyle ‘CÝMER’den bisiklet istersem gönderirler’ diyerek iddiaya girdi. Kendisine inanmayan kuzeniyle iddiaya giren Cem Bartu Özbey, okula gitmek için ihtiyaç duyduðu bisiklet için Cumhurbaþkanlýðý Ýletiþim Merkezine (CÝMER) mesaj atarak bisiklet istedi. 16 yaþýndaki Cem Bartu Özbey’in talebini gören Cumhurbaþkanlýðý, konuyu Gebze Belediyesine ileterek gencin isteðinin karþýlanmasýný talep etti. Cem Bartu Özbey’e ulaþan belediye ekipleri, bisikleti evine kadar götürerek kendisine teslim etti.

“KUZENÝMLE GÝRDÝÐÝM ÝDDÝA NEDENÝYLE BAÞVURDUM”

Kuzeniyle girdiði iddia nedeniyle Cimer’e baþvurduðunu söyleyen Cem Bartu Özbey, “Bu bisiklet kuzenimle benim aramdaki bir iddialaþmadan geldi. Kuzenime ben Cimer’e yazacaðým ve bana bisikletin geleceðini söyledim. Kuzenim bana inanmadý. Ýddialaþma üzerine Cimer’e gereken bilgilerimi ve isteðimi yazdým. Ben arkadaþlarým tarafýndan duyduðum kadarýyla Cimer’deki isteklerin dikkate alýndýðýný biliyordum. Bu iddia üzerine girmiþtim. Mektup olarak þöyle yazdým; Merhaba reis. Ben 11. Sýnýf öðrencisiyim. Adýmý soyadýmý söyledim. Þu an bisiklete ihtiyacým olduðunu okula bisikletle gidip, geldiðimi söyledim. Bir hafta sonra ben Gebze Belediyesi tarafýndan arandým. Kapýma kadar geldiler. Kapýma býraktýlar” ifadelerini kullandý.

“ÝLK BAÞTA ÞAKA OLDUÐUNU DÜÞÜNDÜM”

Telefonla arandýðýnda þaka olduðunu düþünen 16 yaþýndaki Cem Bartu Özbey, “Geleceðine inanýyordum. Yüzde 70 inanýyordum, yüzde 30 inanmýyordum. Ama geldi. Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan’a, ekibine ve Gebze Belediyesi’ne çok teþekkür ederim. Bisiklet gelince aslýnda çok þaþýrdým. Aradýlar beni. Gebze Belediyesinden aradýklarýný söylediler. Çok þaþýrdým. Ýlk baþta þaka olduðunu zannettim telefonu babama falan verdim, inanmadým. Babam konuþtu. Adresimize kadar geldiler, verdiler. Aslýnda çok þaþýrdým ama çok da mutlu oldum” þeklinde konuþtu.