LGBT krizi ÝBB Meclisi'ni karýþtýrdý! AK Parti'li isimden ailelere 'MAHU' uyarýsý
ABONE OL

ÝBB Meclisi ekim ayý toplantýsýnýn üçüncü oturumu, Meclis 1. Baþkanvekili Nuri Aslan baþkanlýðýnda Saraçhane'deki belediye binasýnda yapýldý.

Mecliste gündem dýþý konuþmak için söz alan AK Parti'li Meclis Üyesi ve Kadýn, Aile ve Çocuk Komisyonu Üyesi Þeyma Aktaa, ÝBB ve Beyoðlu Belediyesinde okul öncesi, ana sýnýfý, kreþler ve kamplarda LGBT'li bireylerin çalýþtýrýlmasýna tepki gösterdi.

Küresel LGBT lobisinin ülkelere, toplumlara dayattýðý ve artýk çocuklara kadar ellerinin uzandýðý bir sürecin yaþandýðýný vurgulayan Aktaa, küresel lobi sermayeleri tarafýndan LGBT aktivistleri, dernekleri ve çalýþmalarýnýn açýk þekilde fonlandýðýný ve siyasi görüþü fark etmeksizin her anne-babanýn bu tehlikeden dolayý tedirginlik yaþadýðýný söyledi.

Aktaa, "LGBT çalýþmalarýnýn Türkiye'deki siyasi koruyucusu ve uygulayýcýsý CHP ve DEM belediyeleridir. Her LGBT dayatmasýný, bireysel hak ve özgürlük olarak lanse etmeye çalýþmaktadýrlar. Oysaki iþin özü, yaptýðýnýz çalýþmalarýn amacý tamamen toplumu dönüþtürmeye dayanýyor. Burada yetiþkin kiþilerin özel hayatýyla kesinlikle ilgilenmiyoruz. Kiþisel tercihleri hakkýnda konuþmuyoruz. Derdimiz, topluma kamu imkanlarýyla yaptýðýnýz LGBT ve benzeri dayatmalar. Bunun karþýsýndayýz. LGBT'nin örgütlü olarak yaptýðý çalýþmalarý desteklemekten vazgeçmenizi istiyoruz." ifadesini kullandý.

Anne-babalarýn çocuklarýný bu tehlike karþýsýnda korumalarýnýn önemine vurgu yapan Aktaa, þöyle devam etti:

"Üzücü olan þu ki zaten çocuklarýmýz ve gençlerimizin dünyalarý küresel bir saldýrý altýnda. Biz onlarýn zihinlerini güzelliklerle doldurmaya çabalayan anne-babalarýz ama CHP, yerelde bu saldýrýyý kamu kaynaklarýný kullanarak devlet eliyle yapýyor. Elinde bulundurduðu belediye imkanlarýyla çocuklarýmýzýn dünyalarýna giriyor. Metrobüste, metroda dönen reklamlarla, yayýnladýðý kitaplarla, kreþlere koyduðu müfredatlarýn içindeki yönlendirmelerle, çocuklarýmýzýn karþýsýna koyduðu insanlarla, anlattýklarý hikayelerle, satýn aldýklarý sosyal medya içerik üreticileriyle, en basiti okulda bir anketle..."

"ANNE-BABALAR, LÜTFEN MAHU'YU ARAÞTIRIN"

Beyoðlu Belediyesinin iþe aldýðý ve durumun ortaya çýkmasýndan sonra istifa eden LGBT aktivisti Kerem Kitay'ýn anaokullarýndan sorumlu olduðunu dile getiren Aktaa, bu kiþinin ayný zamanda CHP'nin toplumsal cinsiyet eþitliði baþkanlýðýný yaptýðýný söyledi.

Aktaa, "CHP'li Beyoðlu Belediye Baþkaný göreve gelir gelmez AK Parti döneminde yapýlmýþ 12 okul öncesi eðitim merkezinin baþýna LGBT'li Kerem Kitay'ý getirmiþ. Þu anda ÝBB Çocuk Kamplarý sorumlusu Merve Oduk Özeren de LGBT aktivisti ve MAHU üyesi. Anne-babalar, lütfen MAHU'yu araþtýrýn. Okul öncesinden bahsediyoruz. Bir çocuðun anne kucaðýndan çýkýp sosyalleþtiði ilk yer. Burada mevzu 4-6 yaþta belediye kreþlerine gönderilen evlatlarýmýz ve ardýndan ÝBB kamplarýna gönderilen 18 yaþ altý çocuklarýmýz. Siz yanlarýnda yokken yanlarýnda LGBT ve MAHU var." diye konuþtu.

Beyoðlu'nda okul öncesi eðitim için Milli Eðitim Bakanlýðýndan ayrý bir müfredat hazýrlandýðýný, bu konuda gerekli kontrollerin yapýlmasý gerektiðini söyleyen Aktaa, CHP'li belediyelerin LGBT ile ilgili yaptýðý çalýþmalara iliþkin þunlarý ifade etti:

"Birinci sýrada CHP'li Kadýköy Belediyesinin Kent Konseyi'nde 'LGBT'li çocuklar vardýr.' diyerek yapýlan rezil etkinlik var. 2019 seçimlerinde CHP Ýstanbul'da iktidar olduktan kýsa süre sonra yazýlý ve görsel medya kanallarýný kullanarak LGBT propagandasý yapmaya baþladý. Metrolarda dönen reklamlarda LGBT karþýmýza çýktý. Ýstanbul Kitapçýsý'nda küresel destekli gökkuþaðý projesi dergisi satýþa çýktý. Ýstanbul Kitapçýsý'nda çocuklara yönelik sakýncalý içerikler satýþa sunuldu. 'Çýtýr Çýtýr Felsefe' isimli Fransýzcadan çevrilmiþ bu kitap serisi pedofili ve sapkýnlýk temalý hikayeler, çizimler barýndýrýyordu. Yapýlan þikayetler neticesinde Bakanlýk Kurulu'na giren kitap, muzýr neþriyat olarak ilan edildi ve satýþý yasaklandý."

Sarýyer Belediyesinin paydaþý olduðu proje kapsamýnda okullarda LGBT içerikli anketler yapýlarak, küçük yaþtaki çocuklarýn LGBT fikrine maruz býrakýldýðýný dile getiren Aktaa, "Veliler tesadüf eseri sorularý görüp Milli Eðitim'e þikayette bulunmuþtu. ÝBB'nin ücretsiz daðýttýðý derginin kapak fotoðrafý ve içerikleriyle LGBT propagandasý yaptýðýný yine burada soru önergeleriyle sorgulamýþtýk. Ayrýca Feshane açýlýþýndaki serginin satanist, pedofili ve eþcinsellik temalý öðelerle dolu olmasý insanlarýn tepkisine, eylemlerine sebep olmuþtu. Ýnsan düþünüyor, her LGBT dayatmasý sonrasý vatandaþlar tepki gösteriyor, bu tepkiler gelince resim kaldýrýlýyor, pozisyon deðiþtiriliyor ama hiç vazgeçilmiyor." dedi.

AK PARTÝ'LÝ ÜYELERDEN ASLAN'A TEPKÝ

Aktaa'nýn konuþmasý sýrasýnda birkaç kez sözünü kesen Meclis 1. Baþkanvekili Nuri Aslan, yapýlan suçlamalarýn kabul edilemeyeceðini söyleyerek, "Kastýný aþan ifadeler var. Tabii ki demokrasi var ama bir yere kadar." ifadesini kullandý.

AK Parti'li üyelerin bulunduðu sýralardan Aslan'a, oturumu adaletli þekilde yönetmeyip konuþmayý böldüðü gerekçesiyle tepki gösterildi.

CHP'nin skandalýna AK Parti'den tepki

Özel'in derdi 'Ýstanbul Sözleþmesi'

Bunlar; LGBT ve CHP'den daha tehlikeli!