''Lükse ihtiyacýmýz yok'' demiþti... Kýlýçdaroðlu'nun maskesi düþtü! Saati 12 bin dolarlýk jet ile iftara gitti
ABONE OL

7'li koalisyonun cumhurbaþkaný adayý Kemal Kýlýçdaroðlu, seçim vaatlerini açýklarken, "Size sözüm söz. 16 Cumhurbaþkanlýðý uçaðýný satacaðým. Bizim lükse filan ihtiyacýmýz yok" ifadelerini kullanmýþtý.

Kemal Kýlýçdaroðlu, sözlerinin aksine Adýyaman ziyaretine saati 12 bin dolar olan özel uçakla gittiði ortaya çýktý.

Saadet Partisi'nin Adýyaman'da düzenlediði iftar programýna katýlan Kýlýçdaroðlu, beraberindeki ortaklarý ile poz verirken, sosyal medyada ise Özgür Özel ve trollerin öncülüðünde algý operasyonuna kalkýþýldý. Özel'in algýsýný çürüten ise Bakan Varank'ýn paylaþýmý oldu.

"ÝÞTE TAKÝYE TAM OLARAK BUDUR!"

Sanayi ve Teknoloji Bakaný Mustafa Varank, satacaðýný vaat ettiði uçaða binen Kýlýçdaroðlu hakkýnda sosyal medya hesabýndan paylaþýmda bulundu. CHP'li Özgür Özel'in algýsýný çürüten Bakan Varank, "Ýþte takiye tam olarak budur!" dedi.

Söz konusu uçaðýn saatinin 12 bin dolar olduðunu belirten Bakan Varank, "Size sözüm söz. 16 Cumhurbaþkanlýðý uçaðýný satacaðým. Bizim lükse filan ihtiyacýmýz yok. Cumhurbaþkaný dediðiniz mütevazýdýr' diyen 7'li kaos koalisyonunun adayý Kýlýçdaroðlu, bu akþam saati 12 bin dolar olan bu uçaða bindi ve Adýyaman'a gitti. Ýþte takiye tam olarak budur!" ifadelerini kullandý.

"ÝDDÝA ETTIÐIN 16 TANE UÇAÐIN ÝSÝMLERÝNÝ SAYSANA KILIÇDAROÐLU"

Kýlýçdaroðlu'nun uçaklar konsunda yalan söylediðini ifade eden Varank "Azýcýk onurun, azýcýk haysiyetin varsa, Cumhurbaþkanlýðý envanterinde olduðunu iddia ettiðin 16 tane uçaðýn isimlerini saysana Kýlýçdaroðlu. Aldatmayý, yalan söylemeyi, iftirayý, kurusýký sallamayý siyaset sanan, Türkiye'ye kaos düzeni vadeden 7'li koalisyona cevabý; 14 Mayýs'ta Allah'ýn izniyle aziz milletimiz verecek!" dedi.

'MÝNÝBÜS ÝLE YOLCULUK' ALGISI...

CHP Grup Baþkanvekili Özgür Özel sosyal medya hesabýndan, "Millet Ýttifakýmýzýn Cumhurbaþkaný adayý Sn. Kemal Kýlýçdaroðlu ve Cumhurbaþkaný Yardýmcýmýz Meral Akþener ile birlikte Adýyaman'da Saadet Partisi'nin iftarýna gittik. Adýyaman, ne þatafatlar ne Mercedes'ler gördü. 14 Mayýs'tan sonra þatafat bitecek!" ifadelerini kullanarak, içerisinde Kýlýçdaroðlu ve Akþener'in de olduðu 'minibüs ile yolculuk' görüntüsü servis etti.