Maskeli hýrsýz tarafýndan soyulduðunu iddia eden kadýndan film gibi senaryo: Polis gerçeði ortaya çýkardý
ABONE OL

Dün Antalya'nýn Manavgat ilçesine baðlý Þelale Mahallesi 3532. Sokak'ta bulunan bir ikamette darp ve hýrsýzlýk olayý ihbarý üzerine adrese gelen Manavgat Emniyet Müdürlüðü Asayiþ Büro Amirliði ve saðlýk ekipleri, kargocu olarak kapýyý çalan kiþi tarafýndan darp edildiðini söyleyen Ayþe D. isimli kadýný tedavi için hastaneye götürmüþtü.

"ALTINARIN YERÝNÝ SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM"

Genç kadýn, evde 1.5 yaþýndaki kýzýyla birlikteyken kapýnýn çaldýðýný, kendisini kargocu olarak tanýtan kiþinin kapýyý açar açmaz darp etmeye baþladýðýný, baþýný duvara çarptýðýný, çocuðunu kaçýrmakla tehdit etmesi üzerine altýnlarýn yerini söylemek zorunda kaldýðýný belirtti.

FÝLM GÝBÝ SENARYO

Manavgat Emniyet Müdürlüðü Asayiþ Büro Amirliði ekiplerince olay yerinin yakýnýnda bulunan güvenlik kameralarý incelenirken, kadýnýn tarifine uyan bir kimsenin sokaða ve ikamete girmediði belirlendi. Genç kadýn, hastanedeki tedavisinin ardýndan götürüldüðü emniyette gerçeði itiraf etti. Ayþe D.'nin olayýn ciddiyetinin farkýna vararak evde söylediklerinin doðru olmadýðýný, eþinin bilgisi dýþýnda kredi kartý harcamasý yaptýðýný, bunu korktuðu için eþine söyleyemediðini, bu durumu kapatmak için böyle bir yola baþvurduðunu söylediði bildirildi. Genç kadýn hakkýnda adli iþlem yapýldý.