MHP Genel Baþkaný Bahçeli: Her anne özel, her anne önemli, her anne övünç kaynaðýdýr
ABONE OL

Bahçeli, sosyal medya hesabýndan yaptýðý paylaþýmda, fani hayatýn gerçek anlamýnýn, annelerin muhterem varlýðýnda ve muazzez vakarýnda mahfuz olduðunu belirtti.

Annenin, merhamet ve metanet duygusunun niþanesi, karþýlýksýz sevgiyle beraber, sabýr ve saðduyunun timsali olduðunu vurgulayan Bahçeli, þunlarý kaydetti:

"Her anne özel, her anne önemli, her anne övünç kaynaðýdýr. Onlarý üzmeyelim, onlarý incitmeyelim, onlara asla yüzümüzü dönmeyelim. Bilelim ki anne hayattaki ilk ýþýðýmýz, ilk sýcaklýðýmýz, ilk güvencemiz, ilk nefesle son nefes arasýndaki güneþimiz ve güldestemizdir. Annenin kýrýlmasý ve gücenmesi alemin mahzunlaþmasýdýr. Fedakarlýðýn burcu olan annelerimizin hayýr dualarýna layýk olabilmek niyazýyla, hayatta olan annelerimize saðlýklý bir ömür, halen tedavi altýnda olanlara þifalar, vefat eden annelerimize de Cenabýallah'tan rahmetler diliyorum. En baþta þehit annelerimiz olmak kaydýyla, bütün annelerimizin Anneler Günü'nü gönülden tebrik ediyor, sonsuz hürmetlerimi sunuyorum."