MÜSÝAD, Konya Þubesi'nin 25. Olaðan Genel Kurulu Gala Programý gerçekleþtirildi
ABONE OL

Kentteki bir otelde düzenlenen ve Kur'an'ý Kerim tilaveti ile baþlayan program, MÜSÝAD Konya Þubesi'nin faaliyetlerinin anlatýldýðý sinevizyon gösterisi ile devam etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardýmcýsý Hasan Büyükdede, burada yaptýðý konuþmada, Konya'nýn 3 milyar dolarý aþan ihracatý ile ülke ekonomisine ciddi katký saðlayan önemli bir sanayi þehri olduðunu söyledi.

MÜSÝAD'lý olmanýn farklý bir gelenek olduðunu dile getiren Büyükdede, "Hareketlerinizle, davranýþlarýnýzla, verdiðiniz kararlarla MÜSÝAD'lý olarak davranmak farklý bir þey, sýradan bir insan olarak davranmak farklý bir þeydir. MÜSÝAD'lý olmak kolay bir yaþam tarzý deðildir. Bunu yaþayabilmek için de çok þeyimize dikkat etmemiz gerekiyor. Sanayide, iþ dünyasýnda hareketlerinizi ona göre tanzim etmemiz gerekiyor." dedi.

MÜSÝAD Genel Baþkaný Mahmut Asmalý da MÜSÝAD'ýn küresel ölçekte toplam 165 þube ve irtibat noktasý, 13 binin üzerindeki üyesi ve 60 bine yakýn firmasýyla Türkiye ekonomisine katma deðer saðladýðýný kaydetti.

MÜSÝAD'ýn, küresel bir iþbirliði ve sermaye platformu olduðu kadar, gücünü ülkenin zengin medeniyet deðerlerinden aldýðýný ifade eden Asmalý, "Ayný zamanda MÜSÝAD'ýmýz mazlum, maðdur ve muhacirlerin imdadýna koþan müþfik bir insani diplomasi kuruluþudur." dedi.

Programýn sonunda Bakan Yardýmcýsý Hasan Büyükdede'ye gecenin anýsýna hediye takdim edildi.

Etkinliðe, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya milletvekilleri Orhan Erdem, Selman Özboyacý, Konya Büyükþehir Belediye Baþkan Vekili Mustafa Uzbaþ, AK Parti Konya Ýl Baþkaný Hasan Angý, MÜSÝAD Konya Þube Baþkaný Mehmet Hilmi Kaðnýcý, Selçuklu Belediye Baþkaný Ahmet Pekyatýrmacý ve dernek üyesi iþ insanlarý katýldý.