Narin'in aðabeyi kafalarý karýþtýrdý! Paylaþýmlarý 45 dakika sonra sildi
ABONE OL

Diyarbakýr'ýn Baðlar ilçesi Tavþantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansýz bedeni bulunan Narin Güran cinayeti ile ilgili 12 kiþi tutuklanmýþtý. Narin Güran'ýn öldürülmesine iliþkin 4 sanýðýn aðýrlaþtýrýlmýþ müebbet hapis cezasý istemiyle yargýlanacaðý davanýn ilk duruþmasý 7 Kasým'da. Tutuklu sanýklar amca Salim, anne Yüksel ve aðabey Enes Güran ile komþularý Nevzat Bahtiyar hakkýnda "iþtirak halinde çocuða karþý kasten öldürme" suçundan aðýrlaþtýrýlmýþ müebbet hapis cezasý isteniyor.

BARAN GÜRAN'DAN DÝKKAT ÇEKEN PAYLAÞIMLAR

Baran Güran, tutuklu annesi Yüksel Güran, kardeþi Enes Güran ve Narin'in yer aldýðý 3 ayrý paylaþýmý 45 dakika sonra sildi.

Güran ilk paylaþýmýnda annesini özlediðini belirterek, "Býrak onlar ne diyorsa söylesinler, caným annem senin evladýný kimse yýkamaz, çok özledim. Dünyaya yeniden gelsem yine senin evladýn olmak isterdim. Caným annem." ifadelerini kullandý.

Baran Güran, ikinci paylaþýmda hakkýnda müebbet hapis cezasý istenen 15 yaþýndaki kardeþi Enes Güran'ýn fotoðrafý paylaþarak "Sana iftira atanlar utansýn aslaným. Senin baþýn hep böyle dik olacak." diye yazdý.

Son paylaþýmýnda öldürülen kardeþi Narin ile fotoðrafýna not yazan Baran Güran, "Saçýnýn teline zarar gelse dünyayý yýkacak annesine, abilerine "katil" dediniz. Ben sizleri Allah'a havale ediyorum." dedi.