Önce aðabeyi býçaklayarak darp ettiler, sonra da kardeþi döverek öldürdüler
ABONE OL

Geçtiðimiz günlerde Antakya ilçesi Kuzeytepe Mahallesi'nde meydana gelen taþlý, sopalý kavgada yaralanan 37 yaþýndaki Ayhan Kutlu, kaldýrýldýðý hastanede kurtarýlamayarak hayatýný kaybetmiþti. Olay üzerine polis ekipleri tarafýndan gözaltýna alýnan 5 þahýstan; O.A. ve R.A. mahkemece tutuklandý. Vefat eden Kutlu da ailesi tarafýndan Kuzeytepe Mahallesi mezarlýðýna defnedildi. Vefat eden Ayhan Kutlu'nun aðabeyi Celal Kutlu'nun da yaklaþýk bir buçuk ay önce ayný aile tarafýndan darp edilerek býçaklý saldýrýya uðradýðý ortaya çýktý. Kardeþleri darp edilerek vefat eden aile, mahkemece serbest kalan 3 þahsýn da tutuklanmasýný istiyor.

"BENÝ 1 BUÇUK AY ÖNCE BAÞIMDAN VE KARNIMDAN BIÇAKLADILAR"

Kardeþini öldürenlerin yaklaþýk bir buçuk ay önce kendisini býçaklayarak darp ettiðini ifade eden Celal Kutlu, "1 buçuk ay önce ayný kiþiler bana da saldýrdý. Yine ayný kiþiler kardeþim Ayhan Kutlu'ya pusu kurup taþla ve sopayla döverek öldürdüler. Beni 1 buçuk ay önce baþýmdan ve karnýmdan býçakladýlar. Ben ayný kiþiler tarafýndan 3 defa býçaklandým. Bizim can güvenliðimiz yok. Önceden de þikayette bulundum. Her zaman tehdit ediyorlar, acýmýz çok taze. Bize saldýran ailede serbest kalan 3 kiþi var. Beni býçakladýklarý zaman o ailenin büyük oðlu burada deðildi. Onu Arabistan'dan çaðýrýp kardeþime pusu kurdular. Bu olaylarýn olmamasýný istiyoruz. Bu adamlarýn dýþarýda olmamalarýný istiyoruz. Adalete güveniyoruz ve sýðýnýyoruz" dedi.

"ONLAR KARDEÞÝME GADDARCA VE VAHÞÝCE PUSU KURUP ÖLDÜRDÜLER"

Mahkemece serbest kalan 3 kiþinin de tutuklanmasýný istediklerini söyleyen Kutlu ise, "Kardeþimi öldüren aileyle husumetimiz yok. Mahallede olan ufak tartýþmalar oldu. Kardeþimi öldüren komþumuzdu. Komþularýmýz kendilerini üstün görüyorlar. Onlar kardeþime gaddarca ve vahþice pusu kurup öldürdüler. Bu þekilde ölmesini hazmediyorum. Ailecek içimiz parçalandý. Ne yapacaðýmýzý ve ne düþüneceðimizi bilmiyoruz. Önce Allah'ýn adaletine sonra da devletimizin adaletine güveniyoruz. Bu tür insanlarýn dýþarýda gezmeleri mahallemiz ve insanlar için tehlikelidir. Bu olay kardeþimin baþýna gelmeseydi, baþka kiþilerin baþýna gelecekti. Çünkü bunlar inþan deðil ve bunlar cani. Bu aileyle aramýzda hiçbir þey yok. Deðecek hiçbir þey olmadý, olsaydý üzülmezdik. O aileden 2 kiþi tutuklandý ama diðerleri serbest kaldý. Onlarýn tutuklanmalarýný istiyorum. Onlar hala dýþarda geziyorlar. Ýnsanlarýn deyimine göre kendilerini haklý göstererek insanlara anlatýyorlar. Onlarýn tutuklanmalarýný istiyoruz. Ben adalete güveniyorum. Ben Allah'ýn adaletine güveniyorum. Adalet tecelli edecek. Bunlarýn dýþarýda gezmeleri, insanlar ve çocuklar için tehdit oluyor" ifadelerini kullandý.