Özgür Özel isim verdi, Yüreðir Belediye Baþkaný Ali Demirçalý dinlemedi
ABONE OL

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel, CHP'deki eþ, dost ve akraba atamalarýyla ilgili, "Tavizimiz yok. Bursa, Balýkesir, Adana-Yüreðir'de tespit edilen akraba atamalarý geri alýndý" açýklamasýnda bulunmuþtu. Gerçeðin ise baþka olduðu ortaya çýktý. Adana'nýn Yüreðir Belediye Baþkaný Ali Demirçalý, baþkan yardýmcýsý olarak atadýðý yeðeni Hasan Aydoðan'ý, görevden almadýðý ortaya çýktý.

Ali Demirçalý

Aydoðan, belediyede tam 10 ayrý birimi yönetiyor. Akþam Gazetesi, iddiayý Yüreðir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüðü'ne sormasýna raðmen geri dönüþ olmadý.

Hasan Aydoðan

Hasan Aydoðan, hala 10 ayrý birimi yönetiyor.

KÝLÝS'TE ENÝÞTE ATAMASI

Belediyelerdeki eþ, dost akraba atama furyasýna dün Kilis de dahil oldu. Belediye Baþkaný Hakan Bilecen kýz kardeþinin eþi Atilla Yýldýrým'ý baþkan yardýmcýsý olarak atadý.

Hakan Bilecen-Atilla Yýldýrým

Atamalarýn devam ettiði belediyeler þöyle:

Kýrþehir Belediye Baþkaný Selahattin Ekicioðlu'nun kayýnbiraderi Hamza Çam ile bacanaðý Mustafa Orman, göre görevlerine devam ediyor.

Afyonkarahisar Belediye Baþkaný Burcu Köksal'ýn atadýðý CHP'li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karanfil'in kýzý Nurgüven Kurt görevine devam ediyor.

CHP'li Sarýyer Belediye Baþkan Yardýmcýsý ve Meclis Baþkanvekili Hüseyin Coþkun'un eþi Filiz Coþkun, Kültür Müdürü olarak görevine devam ediyor.

Eskiþehir Odunpazarý Belediye Baþkaný Kazým Kurt'un kýzý Tutku Kurt Bayyurt, çankaya Belediye Baþkan Yardýmcýsý olarak görevine devam ediyor.

Menteþe Belediye Baþkaný Gonca Köksal'ýn ortaðý olan avukat Merve F. Barut, yardýmcýlýk görevine devam ediyor.