Özgür Özel'e tepkiler dinmiyor: Terör seviciliðini apaçýk ortaya koydu
ABONE OL

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel'e tepkiler sürüyor. 15 Temmuz þehidi polis memuru Fýrat Bulut'un aðabeyi Murat Bulut, "CHP'nin sözde Genel Baþkaný Özgür Özel, 15 Temmuz Þehitleri'ne zibidi deme gafletinde bulundu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduðu partinin genel baþkanlýðýna yakýþmayan bu zat, yaptýðý patavatsýzlýkla da gerçek yüzünü ve terörist seviciliðini apaçýk ortaya koymuþtur. PKK'ya terör örgütü diyemeyen, 15 Temmuz'un kurgu olduðunu savunan bu zihniyetin aziz þehitlerimizi aðzýna alma hakký da, haddi de yoktur. Bu gibi insanlarýn siyaseten Türk milletine fayda saðlamak yerine zarar vereceði aþikâr olup derhal istifa etmeli ve gereken cezayý almalýdýr. Þehitler ölmez, vatan bölünmez" dedi. 22 yaþýndaki üniversite öðrencisi Muhammed Yalçýn, darbe giriþiminin yaþandýðý gece, 'Bu vatan kolay kazanýlmadý' diyerek arkadaþlarý ile Cumhurbaþkanlýðý Külliyesi'nin önüne gitti. Muhammed, babasýnýn eve dön çaðrýsýna, 'Tamam baba geleceðim' dedikten sonra atýlan bombayla þehit düþtü.

'TERÖRÝSTLER MECLÝS'TE'

Sabah'ýn haberine göre, Özgür Özel'e tepki gösteren baba Yalçýn, "Bu adam zavallý, çok yazýk. Terörist daðda deðil Meclis'te. Devlet düþmanlarýna selam gönderen bir insandan ne beklenir? Düþman aramaya gerek yok, düþman CHP. Oldum olasý ülke bunlardan çekiyor. Ama bu dünya gelip geçici, öbür dünyada o þehitlerin karþýsýna nasýl çýkacaklar?" diye konuþtu.

Lise öðretmeni Ömer Faruk Çatal, Genelkurmay Baþkanlýðý önünde vurularak gazi oldu. Çatal'ýn kardeþi Piyade Uzman Çavuþ Hasan Çatal da 2 yýl önce Irak'ýn kuzeyinde Pençe-Kilit Harekâtý bölgesinde þehit düþtü. Ömer Faruk Çatal, "Bunlar nereden emir alýyor, kimin aðzýyla konuþuyor, kimin sözcülüðünü yapýyor herkes biliyor. Bunlar 15 Temmuz'un ruhunu bilmez, anlamazlar. Anca çamur atmayý bilirler" dedi.