PKK elebaþýndan CHP'ye ''eþ baþkanlýk'' modeli: Bunu tartýþmak durumunda kalacaklar
ABONE OL

14-28 Mayýs 2023 tarihlerinde gerçekleþtirilen Cumhurbaþkanlýðý ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Millet Ýttifaký'nýn adayý olarak gösterilen eski CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu'na destek çaðrýsýnda bulunan PKK/KCK elebaþlarýndan "Bese Hozat kod adlý Hülya Oran, terör örgütünün yayýn organýna açýklamalarda bulundu, CHP'ye resmen "yol haritasý" çizdi.

PKK ELEBAÞINDAN CHP'YE EÞ BAÞKANLIK MODELÝ

CHP'nin "eþit temsiliyet" kavramýný tartýþtýðýna dikkat çeken PKK elebaþý, "Yarýn CHP'de de eþ baþkanlýk sistemini, belediyelerde de eþ baþkanlýk sistemini adým adým tartýþmak durumunda kalacak." dedi.

PKK'lý terörist Hozat, þu ifadeleri kullandý:

"Giderek demokratik siyaset ve özgürlük mücadelesi gerçekten herkesi deðiþtiriyor. Herkes kendi çýkarý temelinde ele alýyor ama ciddi bir deðiþim de yaratýyor."

KILIÇDAROÐLU'NA DESTEK ÇAÐRISI, "ÝÇ SAVAÞ" TEHDÝDÝ!

Öte yandan PKK elebaþý Bese Hozat, 14-28 Mayýs 2023 tarihlerinde yapýlan Cumhurbaþkanlýðý seçimleri öncesinde Millet Ýttifaký'nýn adayý eski CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu'na destek çaðrýsýnda bulunmuþtu.

Kýlýçdaroðlu'na oy isteyen Hozat, "Emek ve Özgürlük Ýttifaký'nýn adres gösterdiði adaya da tüm halkýmýzýn oy vermesi gerekiyor." ifadesini kullanmýþtý.

Terör örgütü PKK elebaþý Bese Hozat,14 Mayýs'ta yapýlacak seçimleri Cumhur Ýttifaký'nýn kazanmasý durumunda iç savaþ çýkartacaklarýný itiraf etmiþti.

Teröristbaþý Abdullah Öcalan'ýn Ýmralý'daki mahkumiyeti üzerinden AK Parti MHP'ye karþý "faþist iktidar" diyerek alçak suçlamalarda bulunan Hozat, "Bu AKP-MHP faþist rejimi iktidarda kalýrsa Türkiye'nin geleceðinin de ne olduðunu ortaya koyuyor. Bu bir iç savaþa çaðrýdýr. Bunun zeminini adým adým hazýrlýyorlar. AKP-MHP faþizmi, Türkiye'de iç savaþýn zeminini adým adým döþüyor. Bu Ýmralý iþkence, tecrit sistemine, karþý çok güçlü mücadele etmek gerekiyor." diye konuþmuþtu.

Rakka'daki terörist toplantýsýnda büyük ifþa! PKK/YPG'ye karþý bir devrim baþlayabilir

Suriye ve Irak'ta PKK'ya operasyon

PKK/YPG'ye hava harekatý! Sözde sorumlularýn olduðu maðaralar imha edildi

  • eþ baþkanlýk