PKK'ya intikam darbesi! Ýþte TUSAÞ saldýrýsý sonrasý etkisiz hale getirilen terörist sayýsý
ABONE OL
Ankara'da 23 Ekim'de þoförünü öldürüp gasp ettikleri taksiyle Kahramankazan'daki TUSAÞ tesisine gelen PKK'lý teröristler Ali Örek ile Mine Sevjin Alçiçek, silahla sivilleri hedef aldý. TUSAÞ çalýþanlarý ve taksicinin de aralarýnda olduðu 5 kiþiyi þehit edip 22 kiþiyi de yaralayan hainler, üzerlerindeki bombalarý infilak ettirip etkisiz hale geldi.

TUSAÞ'a yönelik hain saldýrý sonrasý Irak ve Suriye'deki PKK/YPG hedeflerine yönelik operasyonlarda 15 PKK'lý terörist daha öldürüldü. 4 günde etkisiz hale getirilen hainlerin sayýsý toplam 142'ye yükseldi.

Terör örgütü PKK'nýn TUSAÞ'a yönelik hain saldýrýsýnýn intikamýný alan Türk Silahlý Kuvvetleri, Irak'ýn ve Suriye'nin kuzeyindeki hainlere ait kritik yerleri vurmaya dün de devam etti. Milli Savunma Bakanlýðý'ndan (MSB) yapýlan açýklamaya göre Suriye'nin kuzeyindeki Fýrat Kalkaný, Barýþ Pýnarý ve Münbiç bölgelerinde PKK/YPG'li 15 terörist etkisiz hale getirildi. MSB'nin açýklamasýnda þöyle denildi: PKK/YPG'li teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyoruz. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlar devam edecek.

Akþam Gazetesi'nin haberine göre, Terör örgütü PKK'ya yönelik son 4 günde yapýlan operasyonlarda toplam 142 terörist etkisiz hale getirildi.

157 HEDEF YERLE BÝR

MÝT, TUSAÞ üretimi ANKA ve SÝHA'larýn da destek verdiði hava harekatlarýnda Suriye ile Irak'ýn kuzeyinde terör örgütü PKK/YPG'nin mühimmat depolarý, petrol ve gaz tesisleri gibi 157 nokta tam isabetle imha edildi. Teröristlerin para kaynaklarýna da büyük darbe vuruldu.

YPG ELEBAÞI ABDÝ: ARTIK VURMAYIN

Terör örgütü PKK'nýn Suriye kolu olan YPG'nin elebaþý Mazlum Abdi, TSK ve MÝT'nin baþarýlý operasyonlarýnýn ardýndan panikledi. Abdi, TUSAÞ saldýrýsýnda PKK/YPG'nin dahli olmadýðýný açýklayarak operasyonlarýn durdurulmasý çaðrýsý yaptý.

6 YARALININ TEDAVÝSÝ SÜRÜYOR

Saðlýk Bakanlýðý'nýn sosyal medya platformu X'teki hesabýndan TUSAÞ'a yönelik terör saldýrýsýndaki yaralýlarýn durumuna dair açýklama yapýldý. Açýklamada, "Terör saldýrýsýnda yaralanan 22 vatandaþýmýzdan 16'sý taburcu edildi. 6 yaralýmýzýn durumu stabil olup tedavileri hastanelerimizde devam etmektedir" denildi.

TUSAÞ'a saldýran HDP üyesi teröristle ilgili yeni bilgiler ortaya çýktý! Hepsine katýlmýþ

MÝT'ten PKK'ya TUSAÞ harekatý!

AK Parti Sözcüsü Çelik 'TUSAÞ' saldýrýsýnýn zamanlamasýna dikkat çekti: Amaç Türkiye'nin odaðýný daðýtmak