Polise silah çeken CHP'li Müdürün suç kaydý kabarýk çýktý
ABONE OL

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine baðlý Tellidere Mahallesi'nde 20 Nisan günü meydana gelmiþti. Ýddiaya göre, Alparslan Türkeþ Bulvarý'nda Adana Emniyet Müdürlüðü Seyhan Ýlçe Emniyet Müdürlüðü ekipleri uygulama yaparken, bulvardan gelen 06 DDF 448 plakalý kamyoneti durdurmak istemiþ ancak sürücü durmayýnca kovalama sonrasý araç durdurulmuþtu.

POLÝSE TOKAT ATMAYA ÇALIÞMIÞTI

CHP'li Seyhan Belediyesinin kiralýk aracý olduðu öðrenilen kamyonetteki belediye temizlik iþleri müdürü Selahattin Þ. polise tokat atmaya çalýþmýþ, daha sonra da silah doðrultunca polis tarafýnda biber gazý kullanýlarak etkisiz hale getirilmiþti. Bunun üzerine araçta bulanan gardiyan Mehmet Ali Þ. ve Ahmet B. ise, Selahattin Þ.'yi polisin elinden almaya çalýþmýþ ancak polis biber gazý kullanarak iki þahsý da etkisiz hale getirmiþti. Gözaltýna alýnan zanlýlardan Selahattin Þ. tutuklanýrken, diðer iki þüpheli adli kontrol þartýyla tutuksuz yargýlanmak üzere serbest býrakýlmýþtý. Araçta ise 28 gram bonzai ele geçirilmiþti.

3 SUÇ KAYDI BULUNDU

Tutuklanan müdürün "görevi yaptýrmamak için direnme, kasten yaralama ve trafik güvenliðini tehlikeye sokma" suçlarýndan 3 kaydý bulunduðu öðrenildi.