Portakal yine Kýlýçdaroðlu'na yüklendi: Erdoðan doðru söylüyor
ABONE OL

Girdiði 12'nci seçimde maðlup olan Kýlýçdaroðlu, parti tabanýndan gelen 'istifa' çaðrýlarýna kulak týkadý. Parti MYK'sýný yenileyen Kýlýçdaroðlu "Koltuðu býrakmýyorum" mesajý verdi. CHP'deki iç karýþýklýk, ÝBB Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu'nun, "Topyekün deðiþim" çaðrýsý daha da alevlendi.

"ERDOÐAN DOÐRU SÖYLÜYOR"

Ýstifa çaðrýlarýna raðmen diktatörlüðünü pekiþtiren adýmlar atan Kýlýçdaroðlu'na parti tabanýndan gelen tepkiler dinmiyor. CHP yandaþý gazeteci Portakal, CHP liderinin ayný hatalarý yaparak farklý sonuçlar elde etmeyi amaçladýðýný söyleyip, "Kýlýçdaroðlu'nun anlamadýðý þu; Altýlý masanýn altýsýyla olmuyor. Erdoðan ne diyor? 'Altýlý deðil on altýlý masa kursan yine kazanamazsýn'. Doðru söylüyor." ifadelerini kullandý.

"O MASA DAÐILDI"

Portakal açýklamasýnda þu ifadeleri kullandý:

"Kemal Kýlýçdaroðlu'nun anlamadýðý þu, 6'lý masanýn 6'sýyla olmuyor. Dünkü söz çok enteresan bir sözdü. Ýster istemez iktidar partisine Erdoðan'a gollük bir pas denir ya, gollük pas attý. 16 masayla da otururum diyor gerekirse böyle bir sözü var. Bu gitmiyor iþte, bu bir baþarý getirmiyor. Ayný hatalarý yaparak farklý sonuçlar elde edemezsiniz. O masa bana göre daðýldý. Partilerin kendi yörüngesine de girmesi gerekiyor. "