Þantaja uðradýðýný iddia eden üniversiteli gençle ilgili önemli geliþme
ABONE OL

Ýçiþleri Bakaný Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabýndan yaptýðý açýklamada, dün sosyal medyadan yayýn yapan F.A. isimli gencin Karabük'ün Safranbolu ilçesinde olduðunun tespit edilerek, saat 23.50 sýralarýnda kendisiyle irtibata geçildiðini belirtti.

Bakan Yerlikaya, þunlarý kaydetti:

"Karabük Valiliði koordinesinde, Karabük Cumhuriyet Baþsavcýlýðý, Ýl Emniyet Müdürlüðü ve Aile ve Sosyal Hizmetler Ýl Müdürlüðü ile çalýþýlmýþ, kýzýmýza yönelik güvenlik ve koruma tedbirlerinin alýnmasý saðlanmýþtýr. Kýzýmýz devletimizin korumasý altýndadýr. Soruþturma, Karabük Cumhuriyet Baþsavcýlýðýmýzca kýzýmýzýn adliyede 'Adli Görüþme Odasýnda' psikolog eþliðinde ifadesinin alýnmasýna baþlanýlmýþtýr. Konuyla ilgili iddialarýn detaylý araþtýrýlmasý devam etmekte olup, geliþmelerden ayrýca bilgi verilecektir."

BAKAN GÖKTAÞ'TAN ÞANTAJA UÐRADIÐINI ÝDDÝA EDEN ÜNÝVERSÝTELÝ GENÇLE ÝLGÝLÝ AÇIKLAMA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakaný Mahinur Özdemir Göktaþ, sosyal medya üzerinden yaptýðý yayýnla þantaja uðradýðýný ileri süren üniversite öðrencisi F.A'nýn uygun sosyal hizmet modellerinden yararlanmasý için gerekli adýmlarýn atýlacaðýný bildirdi.

Bakan Göktaþ, konuya iliþkin sosyal medya hesabýndan yaptýðý açýklamada, þunlarý kaydetti:

"18 Ekim günü durumu sosyal medyaya yansýyan F.A. kýzýmýz için, Ýçiþleri Bakanlýðýmýz ve ilgili birimlerle koordinasyon içerisinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Ýl Müdürlüðümüz vasýtasýyla gerekli çalýþmalar hýzla yürütülmektedir. Kýzýmýza yönelik güvenlik ve koruma tedbirlerinin alýnmasý saðlanmýþtýr. Kýzýmýzýn uygun sosyal hizmet modellerimizden yararlanmasý için gerekli adýmlarý atacaðýz. Süreci titizlikle takip ediyoruz."