Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı
ABONE OL

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce (MPİ) düzenlenen Sayısal Loto oyununun bin 143'üncü hafta çekilişi yapıldı. MPİ'nin Ankara Balgat'ta bulunan genel merkezinde noter huzurunda yapılan çekiliş sonrası, bu haftanın kazandıran numaraları belli oldu. Çekilişin tamamlanmasının ardından şans oyunu tutkunları da kendi yaptıkları kuponların kazanıp kazanmadığını öğrenmek adına araştırma yapmaya başladı.

SAYISAL LOTO 25 AĞUSTOS ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

25 AĞUSTOS SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Zenginlik hayallerinin değişmeyen adresi Milli Piyango İdaresi (MPİ) bu haftaki ikinci Sayısal Loto çekilişini tamamladı. MPİ'den yapılan açıklamaya göre, çekilişte kazandıran numaralar belli oldu. Sonuçların belli olmasıyla birlikte çok sayıda şans oyunu tutkunu da MPİ Sayısal Loto çekiliş sonucu sorgulama ekranını araştırmaya başladı. İşte, Sayısal Loto'da haftanın kazandıran numaraları...

Her hafta çarşamba ve cumartesi akşamı çekilişi gerçekleşen Sayısal Loto'da bin 143'üncü hafta Sayısal Loto çekilişi saat 21:15'de başladı. Çekiliş sonucu kazanan şanslı numaralar şunlar oldu; 4 - 25 - 37 - 38 - 42 - 43

SAYISAL LOTO'DA YENİ DÖNEM BAŞLADI!

Milli Piyango İdaresi, Sayısal Loto'da yeni bir dönemin başlattı. Sayısal Loto, artık haftada iki kez çekiliyor. Aynı zamanda Sayısal Loto'da devir kuralı da kalktı. Sayısal Loto'da devir sayısı 3 hafta ile sınırlı idi. 18 Temmuz itibariyle Sayısal Loto çekilişi, çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada iki kere düzenleniyor.

Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılacak Sayısal Loto (6/49) çekilişlerinde büyük ikramiyeyi kazanan numaraların bilinememesi halinde büyük ikramiye diğer çekilişe devredecek, uygulama büyük ikramiyeyi kazanan numaralar bilinene kadar devam edecektir.

Dört hafta boyunca 6 numarayı doğru tahmin edenin çıkmaması durumunda büyük ikramiye tutarının bir alt gruba (5 bilenlere) dağıtılması uygulamasına son verilmiştir. Sayısal Loto (6/49) çekilişinde 6 numarayı doğru tahmin eden olmadığı sürece büyük ikramiye sonraki çekilişlere devretmeye devam edecektir.