Þehit yakýnlarý, FETÖ elebaþý Gülen'in ölüm haberini davul ve zurna eþliðinde kutladý
ABONE OL

Dernek üyesi Mehmet Celal Almaz, Sincan Yenikent Cezaevi önünde yaptýðý basýn açýklamasýnda, FETÖ elebaþý Gülen'in ölümünün tüm devlet düþmanlarýna ibret olmasý gerektiðini söyledi.

Almaz, "Vatanýmýzýn bekasýna kasteden FETÖ hain terör örgütünün liderinin cehenneme gittiði bilgisini aldýk. Devlete ihanet eden, vatana ihanet edenin hali bu olur. Vatansýz bir þekilde buradan binlerce kilometre ötede gömülmek zorunda kaldý. Bakýn lideriniz geberdi. Siz de aklýnýzý baþýnýza alýn. Vatansýz bir þekilde ölmek yerine gelin, tövbe edin. Cezanýz neyse çekin ve devletimizin þefkatli kanatlarý arasýnda yerinizi alýn. Yoksa tarumar olacaksýnýz. Bu devlete baþkaldýranýn baþý alýnýr arkadaþlar." diye konuþtu.

15 Temmuz gecesinde Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn halka çaðrýsý üzerine eþiyle sokaða çýktýklarýný anlatan gazi Emine Aydýnbelge ise þunlarý kaydetti:

"Eþimle Genelkurmayýn önünde helikopterden açýlan ateþ sonucu yaralandýk. Ülkenin askeri üniformalarýný giymiþ bir þekilde ülkeyi ele geçirmeye çalýþtý. Biz de o gün sivil olarak vazifemizi yaptýk. Onlara karþý durduk. Baþarýsýz oldular. Hastanede çekilen röntgende bacaðýmdan týrnak büyüklüðünde 22 þarapnel çýktý. Onlarýn hain ve terörist olduðu bir gerçek. Onun gibi ülkemize göz diken veya farklý emelleri olan insanlara karþý durduðumuzu 'FETÖ öldü bu iþ bitti' demediðimizi göstermek için biz bugün buradayýz. Biz mücadelemize devam ediyoruz. Biz ülkemizi seviyoruz. Hainlerin yeri iþte bu ülke deðil."

Gazi Ahmet Çaykara da "Biz mahkeme safahatýnda Amerika'nýn aparatý ve mankurtlaþmýþ robotlarý ile hesaplaþtýk. Bunlarýn bir kýsmý cezalarýný aldý, bir kýsmýnýn da hukuk süreci devam ediyor. Biz devlete inanan kiþiler olarak hesaplaþmaya devam edeceðiz. Hakkýmýzý helal etmiyoruz." dedi.