Singapur Başbakanı İstanbul'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan Wong'u kabul etti
ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki karşılama töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Singapur Başbakanı Wong, ikili ve heyetler arası görüşmeye geçti.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Cumhurbaşkanı Güvenlik ve Dış Politika Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan da hazır bulundu.

İKİLİ İLİŞKİLERİ, BÖLGESEL VE KÜRESEL KONULAR ELE ALINDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Singapur Başbakanı Wong'u kabul etti. Kabulde Türkiye-Singapur ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabulde, Türkiye ile Singapur'un işbirliğini derinleştirmesinin önemli olduğunu, birçok alanda ilişkileri geliştirmeye gayret göstereceklerini ifade etti.

  • cumhurbaşkanı erdoğan
  • singapur
  • Lawrence Wong