Þiþli'de ters yöne giren otomobil ortalýðý birbirine kattý
ABONE OL

Kaza, saat 02.00 sýralarýnda Esentepe Mahallesi Ecza Sokak'ta meydana geldi. Ýddiaya göre, sürücüsünün ismi öðrenilemeyen 34 DAY 986 plakalý otomobil, ters istikamette ilerlediði sokakta önce park halindeki otomobile ve kaldýrýmda yürüyen bir kiþiye çarptý. Çarpmanýn ardýndan savrulan otomobil karþý yönden gelen motosiklete çarptý. Kazada kaldýrýmdaki yaya ile motosiklet sürücüsü yaralandý. Kaza sonrasý yoldan geçenler bir yandan yardýma koþarken diðer yandan da durumu polis, itfaiye ve saðlýk ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saðlýk ekipleri yaralýlara ilk müdahaleleri yaparak en yakýn hastaneye kaldýrdý.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Ýtfaiye ekipleri kazaya karýþan otomobilleri olasý yangýn ihtimaline karþý kontrol ederken, polis ekipleri de çevrede geniþ güvenlik önlemi aldý. Kaza yapan sürücü, olay yerinde polisin alkol kontrolüne direnince, ekipler tarafýndan gözaltýna alýndý. Sürücü ve yanýndaki kýz arkadaþý polis merkezine götürülürken, kazaya karýþan otomobiller çekici yardýmýyla bulunduklarý yerden kaldýrýldý.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza aný ise bir iþ yerinin güvenlik kamerasýna yansýdý. Görüntülerde, ters yöne girdiði iddia edilen otomobilin savrularak karþý yönden gelen otomobile çarptýðý anlar yer aldý. Görüntülerin devamýnda ise yoldan geçenlerin yardýma koþtuðu görüldü. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme baþlattý.