Sivas'ta köpeðin saldýrýsýna uðrayan anne ve kýzlarý yaralandý
ABONE OL

Huzur Mahallesi'nde sahipliði olduðu öðrenilen bir köpek, sokaktaki anne N.B. ile kýzlarý A.B. (7) ve Ý.B'ye (3) saldýrdý.

Anne ve kýzlarýna yardým için giden Ýsa Demir de köpeðin ýsýrmasý sonucu yaralandý.

Yaralýlar, Numune Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardýndan taburcu edildi.

Köpeðin saldýrý aný ise çevredeki bir apartmanýn güvenlik kamerasýnca kaydedildi.

Görüntülerde, köpeðin sokakta koþarak yanlarýna gittiði anne ve 2 kýzýna saldýrmasý ve çevredekilerin müdahalesi yer alýyor.

Bu arada köpeðin, belediye ekiplerince alýnarak barýnaða götürüldüðü öðrenildi.

"KÖPEK ÇOCUÐU KOLUNDAN TUTMUÞTU VE SALLIYORDU"

Köpeðin saldýrýsýna uðrayan Ýsa Demir, gazetecilere, kýz kardeþinde misafirlikte bulunduklarý sýrada olayý gördüðünü söyledi.

Mutfakta çay içerken köpeðin kardeþinin komþusunun çocuðuna saldýrmasý üzerine birinci kattaki balkondan aþaðý atlayarak çocuðun yanýna koþtuklarýný anlatan Demir, "Köpek çocuðu kolundan tutmuþtu ve sallýyordu. Üzerimdeki kemerimi çýkartarak müdahale etmeye çalýþtým. Köpek döndü bana saldýrdý. Eniþtemde fýrça ile müdahale edince köpek beni býrakarak yeniden çocuða koþtu." dedi.

Köpeðin sahibinden þikayetçi olduklarýný dile getiren Demir, "Olayda 4 kiþi yaralandý. Bir anne, 2 çocuk ve ben yaralandým. Köpek çocuðu býraksýn diye en çok ben vurdum. Çocuðu sallayýnca vicdaným el vermedi. Kýz kardeþim çýðlýk atýnca neye uðradýðýmý þaþýrdým." diye konuþtu.

Kadir Coþkun ise köpeðin kayýnbiraderini yere yatýrarak altýna aldýðýný ve yumrukla vurarak müdahale etmeye çalýþtýðýný kaydetti.