Soluðu karakolda aldýlar! ÝSPARK otoparkýna araçlarýný býrakanlar gözlerine inanamadý
ABONE OL

Kadýköy Hasanpaþa Mahallesi'nde bulunan ÝSPARK'a ait katlý otoparkta meydana gelen olayda iddiaya göre, kapalý otopark içerisinde park için býrakýlan yaklaþýk 10 araç, kimliði belirsiz kiþi ya da kiþilerce vida ile çizildi. Araçlarýný almaya gelen sahipleri çizilmiþ ve üzerine yazýlar yazýlmýþ arabalarý görünce þok oldu.

KARAKOLA GÝDEREK ÞÝKAYETÇÝ OLDULAR

Bazý araç sahiplerinin çizilen araçlardan haberi olmadýðý öðrenilirken, durumdan haberi olan araç sahipleri karakola giderek þikayetçi oldu. Otomobili çizilenlerden biri de Volkan Dalakçý. 4 Temmuz'da ÝSPARK'a otomobilini koyan Volkan Dalakçý, bu sabah saatlerinde aracýný çýkarmak için otoparka geldi. Dalakçý, ÝSPARK'a geldiðinde aracýnýn her yerinin çizilmiþ olduðunu gördü. Durumu ÝSPARK yetkililerine bildirip rapor tuttu ve polis karakoluna giderek þikayetçi oldu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme baþlattý.

"BAÞINA BÝR ÞEY GELMESÝ DÝYE OTOPARKA KOYDUM"

Aracý çizilen Volkan Dalakçý, "Geçen yýl ben aracýmý sýfýr aldým. Sokakta durmasýn baþýna herhangi bir þey gelmesin güvenli bir ortamda dursun diye ÝSPARK'ýn Müze Gazhane otoparkýna abonelik yaptým. Aracým yaklaþýk bir buçuk yýldýr orada duruyor. Güvenli durmasýný istediðim aracýmýn baþýna böyle bir þey gelmesi beni gerçekten çok üzdü. ÝSPARK yetkililerinden ve polisten aldýðým bilgiye göre yaklaþýk 10 aracýn olduðu söylüyorlar. Tam sayýyý bilmiyorum kaput ve tavan dâhil sað taraf komple çizilmiþ vaziyette. ÝSPARK'tan öðrendiðim kadarý ile vidayý bulduklarýný, vida ya da anahtar olduðunu düþünüyorlar. Þikayetçi oldum. Bu sabah fark ettim olayý aracýmý çizilmiþ halde görünce inanýlmaz üzüldüm. Aracýmý incelediðimde her tarafýnda çizikler vardý. ÝSPARK yetkilileri ile bir tutanak tuttuk. Daha sonra karakola giderek burada da bir tutanak tuttuk. Olayýn kim ya da kimler tarafýndan ne zaman yapýldýðýna dair çalýþmalarýný sürdürdüklerini söylediler. Benim burada aboneliðim var. Dolayýsý ile bilgilerim var. Ona raðmen bana 2 gündür herhangi bir bilgi verilmiyor. Belki ben bir ya da 2 hafta sonra aracýn baþýna gitseydim o zaman fark edecektim bu durum beni üzüyor" þeklinde konuþtu