Tarım ve Orman Bakanlığı tercih sonuçları ne zaman açıklanır? Tarım ve Orman Bakanlığı tercih tarihleri
ABONE OL

Tarım ve Orman Bakanlığı tercihleri için bugün son gün. KPSS 2020/7 tercih kılavuzu üzerinden alım yapılan ilan için adaylar için başvurular 27 Ocak 2021 saat 23.59'a sona erecek. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilecek sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapılacak. Peki Tarım ve Orman Bakanlığı tercih sonuçları ne zaman açıklanır? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS 2020/7 tercih kılavuzu.

Tarım ve Orman Bakanlığı tercihleri için bugün son gün. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) tarafından personel alımı tercihlerinin 21-27 Ocak tarihlerinde gerçekleşeceğini duyurdu. İnternetten tercih gönderme işlemleri 27 Ocak 2021 tarihinde, saat 23.59’da sona erecektir. Bu süre uzatılmayacaktır.

KPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili ÖSYM tarafından bir tarih verilmedi. Tarım ve Orman Bakanlığı tercih sonuçları ile ilgili tarih bilgisi ÖSYM'nin "Duyurular" sayfası üzerinden açıklanacak.

KPSS 2020/7 TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

Adaylar yerleştirme sonuçlarını, ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Yerleşme bilgileri ÖSYM’ce Bakanlığa elektronik ortamda gönderilecektir.

ÖSYM tarafından yayınlanan kılavuzda detaylar şu şekilde verildi:

"Adaylar yerleştirme sonuçlarını, ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Yerleşme bilgileri ÖSYM’ce Bakanlığa elektronik ortamda gönderilecektir. Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir."