2023 Ankara TEKNOFEST canlý izle! TEKNOFEST canlý yayýn Youtube!
ABONE OL

TEKNOFEST Ankara etkinlikleri baþladý. 30 Aðustos - 3 Eylül tarihleri arasýnda Ankara Etimesgut Havalimaný'nda gerçekleþecek olan Teknofest canlý yayýndan izlenebilecek. TEKNOFEST'i canlý izlemek isteyenler için Teknofest canlý yayýn Youtube linki haberimizde yer alýyor. 2023 TEKNOFEST canlý yayýn izle Youtube!

Teknoloji ve giriþim yarýþmalarý, hava gösterileri, hava ve kara araçlarý sergisi, eðitici atölye etkinlikleri, dikey rüzgâr tüneli, simülasyon deneyim alanlarý, "Refik Anadol Makine Hatýralarý: Uzay" Sergisi, planetaryum gösterimleri, sahne gösterileri ve çeþitli aktivitelerle dolu TEKNOFEST Ankara, Zafer Bayramý coþkusuyla baþladý.

Festivale rezervasyonlu þekilde giriþ yapýlýyor. Festivale gidemeyenler de Youtube üzerinden TEKNOFEST'i canlý izleyebilecekler. Dünyanýn en büyük Havacýlýk, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST canlý yayýný Youtube üzerinden de takip edilebilecek.

Teknofest 2023 Ankara Canlý Yayýnýný https://www.youtube.com/watch?v=suJAp3MZU7M YouTube adresi üzerinden takip edebilecek. TEKNOFEST canlý yayýn Youtube'dan izlemek için aþaðýdaki baðlantýya týklayýn.

TEKNOFEST CANLI ÝZLEMEK ÝÇÝN TIKLAYIN (TEKNOFEST CANLI YAYIN YOUTUBE)

Ankara Etimesgut Havalimaný'nda düzenlenecek olan 5 günlük festivalde teknoloji, bilim, havacýlýk-uçuþ gösterileri, ödül törenleri, sergiler, zirveler, atölye çalýþmalarý ve etkinliklerle dolu programlar yer alýyor.

Ankara TEKNOFEST saat kaça kadar açýk? 2023 TEKNOFEST açýlýþ-kapanýþ saatleri

2023 Ankara TEKNOFEST etkinlik takvimi yayýnlandý!