Teröristbaþýnýn ölümü þehit ailelerini sevindirdi: Bu vatanda yeri yok, ABD'de gömülsün
ABONE OL

Pensilvanya'da yaþayan hain terör örgütü FETÖ'nün elebaþý Fetullah Gülen öldü. Örgütün internet sitesinden Gülen'in ölüm haberi duyuruldu. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe giriþimi sýrasýnda Ankara'nýn Gölbaþý ilçesindeki Özel Harekat Daire Baþkanlýðýna yapýlan saldýrýda þehit düþen Elazýðlý polis memuru 2 çocuk babasý Eyyüp Oðuz'un babasý Tevfik Oðuz, FETÖ elebaþý Gülen'in ölüm haberini sevinçle karþýladý.

Darbeci askerin açtýðý ateþle vurulan Yeþilyurt, FETÖ elebaþý Gülen'e hakkýný helal etmiyor

"ONUN BU VATANDA YERÝ YOK"

Sabah namazýna kalktýðý zaman televizyonu açtýðýný ve FETÖ'nün öldüðünü burada duyduðunu kaydeden Oðuz, "Biz de sevindik. Ona öldü demek de yakýþmýyor. Bizim dinimizde 'La Ýlahe Ýllallah Muhammeden Resulullah' diyen herkes Müslümandýr fakat o Müslümanlýktan dýþarýdýr. O, affedersiniz zýndýktýr. Sabahtan beri gözüm televizyonda. Türkiye'ye getirecekler mi getirmeyecekler mi? Onun bu memlekette, bu vatanda yeri yoktur. O, Amerika'ya hizmet etti, orada gömülmesi lazým. Çocuklarýmýzý, 250 þehit verdik. Cumhurbaþkanýmýz kurtuldu diye de sevindik. Eðer Cumhurbaþkanýmýz þehit olsaydý, çocuklarýmýz hain, onlar da þehit sayýlacaktý. Ömrü Amerika'ya hizmet etmekle geçti, oraya gömülsün. Vatanda onun yeri yok, o bir vatan haini" diye konuþtu.

15 Temmuz gazisi: Kanýmýz yerde kalmadý

15 TEMMUZ DERNEÐÝNDEN FETÖ ELEBAÞI FETULLAH GÜLEN'ÝN ÖLÜMÜNE ÝLÝÞKÝN AÇIKLAMA

15 Temmuz Derneði üyelerince, FETÖ elebaþý Gülen'in ölümüne iliþkin, Üsküdar'da bulunan 15 Temmuz Þehitler Anýtý önünde basýn açýklamasý düzenlendi.

Burada gaziler ve þehit yakýnlarý adýna konuþan Turunç, "Bundan 8 yýl kadar önce, yýllar öncesinden baþladýðý hainliði 15 Temmuz darbe giriþimiyle de zirveye çýkaran bir hainin, uzun yýllardan beri kaçmýþ olduðu Amerika'da ölüm haberini aldýk." ifadelerini kullandý.

Þehit aileleri ve gazilerin, FETÖ elebaþý Gülen'in Türkiye'ye iadesini ve son nefesine kadar müebbet hapis cezasý çekmesini istediklerini belirten Turunç, bunun gerçekleþmemesine raðmen maðdurlarýn ölüm haberine sevindiklerini dile getirdi.

Þehit yakýnlarý ve gazilerin acýlarýnýn dinmeyeceðini vurgulayan Turunç, "Onun orada ölmesi Türkiye'de ve dünyada FETÖ karþýtý tüm vatansever insanlarý, milletinin, devletinin, bayraðýnýn yanýnda olan insanlarý sevindirmekle birlikte, onun arada ölmesi belki de kurtuluþu oldu. Bu topraklara ihanet eden, bu millete ihanet eden, özgürlüðümüzü ve baðýmsýzlýðýmýzý emperyal ülkelere satmak isteyen bir insanýn ölümü bu kadar kolay olmamalýydý." þeklinde konuþtu.

Vatan sevgisinin imandan olduðunu söyleyen Turunç, "Her ne kadar hoca kýlýklý birisi, önder insan gibi gözükse de kandýrdýðý insanlar nezdinde önderdir. Yoksa milletimizin nezdinde, vatanseverler nezdinde o bir haindi. Onun ölümü gerçekten çocuklarýný, yakýnlarýný kaybeden insanlar açýsýndan bir nebze olsa acýlarý dindirmiþ olacak." dedi.

Ýsmail Hakký Turunç, "Yaþarken nereye sýðýndýysa ölüsü de o topraklara yakýþýyor. O topraklarda defnedilsin." ifadesini kullandý.