Ters yöndeki yarýþ ölümle son buldu
ABONE OL

Kaza, saat 21.30 sýralarýnda Sultangazi Cebeci Tüneli'nde meydana geldi. Ýddiaya göre, tünele ters yönden girerek yarýþ yapan iki motosikletli, son sürat ilerlerken Kuzey Marmara Otoyolu istikametinde seyir halinde olan 44 DD 444 plakalý þehirler arasý otobüsle kafa kafaya çarpýþtý. Çarpýþmanýn etkisiyle bir motosiklet yola savrulurken bir motosiklet ise sürücüsüyle birlikte otobüsün önünde metrelerce sürüklendi. Otobüsle birlikte metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatýný kaybederken 1'i yedek olmak üzere 2 otobüs þoförü ve bir motosiklet sürücüsü yaralandý. Ýhbar üzerine olay yerine polis ve saðlýk ekipleri sevk edildi.

Saðlýk ekipleri, yaralýlara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptý. Yaralýlar daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldýrýldý.

OTOBÜS YOLCULARI FACÝADAN DÖNDÜ

Malatya'ya gitmek üzere Alibeyköy Otogarý'ndan kalktýðý öðrenilen otobüsün yolcularý faciadan dönerken yolcularýn kazayý yara almadan atlattýðý öðrenildi. Olay yerine gelen baþka bir otobüse alýnan yolcular ise yolculuklarýna devam etti. Olay yer inceleme ekipleri, tünel içerisinde uzun süre inceleme yaptý. Hastaneye kaldýrýlan motosiklet sürücüsünün durumu aðýr olduðu öðrenilirken 2 otobüs þoförünün ise durumun iyi olduðu öðrenildi.

Kaza nedeniyle tünelde trafik akýþý tek þeritten saðlandý. Ýncelemelerin ardýndan ismi öðrenilemeyen motosiklet sürücünün cansýz bedeni Adli Týp Kurumu Morgun'a kaldýrýldý.

Ekipler, olayla ilgili inceleme baþlattý.