Trabzonsporlu futbolcularýn hareketi iþletmeciyi duygulandýrdý: Notu çerçeveletip hatýra diye asacaðýz
ABONE OL

Trabzonsporlu bazý oyuncularýn, uçaklarý rötar yapýnca personel olmayan kafeteryadan çikolata ve bisküvi alarak karþýlýðýnda para ve not býrakmasý Sivas Nuri Demirað Havalimaný'ndaki kafeteryanýn iþletmecisi Ethem Soner Yýldýrým'ý mutlu etti.

Yýldýrým, AA muhabirine, normalde her uçuþ saatinde müþterilere hizmet verdiklerini söyledi.

Trabzonspor'un uçuþ saatinde de uçaðýn hazýr olduðunu ve normalde futbolcularýn VIP bölümünden geçtikleri için o sýrada kafeteryada olmadýklarýný belirten Yýldýrým, "Yoksa seve seve burada hizmet verirdik. Sabah iþ yerimizi açtýðýmýzda bir notla karþýlaþtýk ve çok mutlu olduk." dedi.

"Ýyi akþamlar, çok acýktýðýmýz için birkaç parça çikolata ve bisküvi aldýk. Parayý pipetlerin altýna býraktýk. Hakkýnýzý helal edin. Eren Elmalý, Trabzonspor." yazýlý notu görünce çok duygulandýðýný anlatan Yýldýrým, "Trabzonspor'umuza, yurdumuzun insanýna yakýþan bir olay yapmýþlar. Burada ihtiyaçlarýný karþýlamýþlar, parasýný da fazlasýyla býrakmýþlar." diye konuþtu.

- "NOTU ÇERÇEVELETÝP HATIRA DÝYE ASACAÐIZ"

Yýldýrým, notu iþletmelerinde saklayacaklarýný dile getirerek, þunlarý kaydetti:

"Trabzonspor tekrar buraya geldiði zaman imza attýracaðýz, kendileri ile görüþtük. Bu notu çerçeveletip hatýra diye asacaðýz. Böyle bir olay yaþandý ve biz de mutlu olduk. Aslýnda bize de sürpriz oldu, böyle bir olayla ilk kez karþýlaþýyoruz. Kat kat helali hoþ olsun, çok mutlu olduk. Bizim için deðiþik bir aný oldu. Buradan hepsine teþekkür ediyoruz, tebrik ediyoruz ve baþarýlarýnýn devamýný diliyoruz. Sivaslýlar olarak Trabzonspor veya bütün takýmlarýmýzý burada aðýrlamaktan mutluluk duyuyoruz. Her zaman aðýrlamaya da hazýrýz. Ýnþallah tekrar Sivas'a geldiklerinde görüþeceðiz."