Trafik kazasýnda yaralanmýþtý... Ambulans uçak Sergen Deveci için havalandý
ABONE OL

Çorum Devlet Tiyatrosu Salonu'nda dün akþam "Baþ Belasý" adlý tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun'a dönen ekibi taþýyan aracýn Amasya'nýn Merzifon ilçesinde trafik kazasý yapmasý sonucu yaralanan ve Amasya Üniversitesi Sabuncuoðlu Þerefeddin Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi'nde tedavi altýna alýnan oyuncu Sergen Deveci'nin Ýstanbul'daki özel bir hastaneye sevk edilmesi kararlaþtýrýldý.

Deveci'nin sevki için Saðlýk Bakanlýðý'ndan ambulans uçak talebinde bulunuldu.

Ýþlemlerin tamamlanmasýnýn ardýndan Amasya-Merzifon Havalimaný'na getirilen Deveci, ambulans uçakla Ýstanbul'daki özel hastaneye gönderildi.

Karadeniz turnesi kapsamýnda Çorum'da son oyunlarýný sahneleyen tiyatro ekibinin içinde bulunduðu, Aykut Bektaþ idaresindeki 52 ADK 527 plakalý minibüs, Merzifon'un Çaybaþý köyü mevkisinde ayný yönde seyreden Hacý Ahmet Kýlýç yönetimindeki 42 FES 27 plakalý kamyonla çarpýþmýþ, kazada minibüsteki Özgür Karataþ, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatýný kaybetmiþ, sürücü Bektaþ ile minibüste bulunan Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Filiz Özbek, Melis Ýþiten, Sergen Deveci, Uður Þalvarcýoðlu ve Ceyhun Fersoy yaralanmýþtý. Yaralýlardan sürücü Aykut Bektaþ, Melis Ýþiten ile Filiz Özbek tedavilerinin ardýndan taburcu edilmiþti.

Yaralýlardan Uður Þalvarcýoðlu ve Özgür Ayaz'ýn tedavileri Ondokuz Mayýs Üniversitesi (OMÜ) Týp Fakültesi Hastanesi'nde, Ceyhun Fersoy ve Burak Gülçebi'nin tedavisi de Amasya Üniversitesi Sabuncuoðlu Þerefeddin Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi'nde devam ediyor.