Ýþinden kovuldu, tüm birikimi çöp oldu! Satýn aldýðý otomobil hayatýný kararttý
ABONE OL

Manisa'nýn Yunusemre ilçesinde, evli, 1 çocuk babasý Adem Atlý Ata (23), geçen yýl Ekim ayýnda, otomobil almaya karar verdi. Ýnternetten gördüðü otomobilin sahibi Ç.K. ile iletiþime geçen Ata, 2 Ekim'de beðendiði aracý noter satýþýyla 140 bin TL ödeyip satýn aldý.

ÝÞÝNE SON VERÝLDÝ

Ata, gerçeði, polisin, çalýþtýðý kalýp fabrikasýna gelmesiyle öðrendi. Polisler, Ata'ya 7 Kasým'da Manisa Çevre Yolu'nda mobese kameralarýna yakalandýðýný, otomobilinin Kahramanmaraþ merkezli 6 Þubat depremlerinde aðýr hasar alan bir aracýn þasi numarasý ve plakasýyla deðiþtirildiðini söyledi. Emniyete götürülen Adem Atlý Ata, otomobili satýn aldýðýna dair belgeleri sunmasýnýn ardýndan ifadesi alýnýp serbest býrakýldý. Otomobiline, Manisa Emniyet Müdürlüðü ekipleri tarafýndan el koyulan Ata, hem otomobilinden hem de parasýndan olurken, olayýn yaþanmasýnýn ardýndan da çalýþtýðý fabrika tarafýndan iþine son verildi.

"TÜM BÝRÝKÝMÝMÝ BU OTOMOBÝLE VERMÝÞTÝM"

Adem Atlý Ata yaþadýklarýný anlatarak, "Otomobili sosyal medyada gördüm. Gidip sahibiyle yüz yüze görüþtüm. Daha sonra aracý sanayiye götürdük. 3-4 bin lira arasýnda bir masrafýnýn olduðunu söylediler. Daha sonra baþka bir ustaya götürdük. O da ayný þeyleri söyleyince otomobili notere giderek almaya karar verdim. Otomobili Ç.K.'den satýn aldým. 7 Kasým'da çocuðumu hastaneye götürürken Manisa Çevre Yolu'nda mobese kameralarýna yakalanmýþým. Polisler iþ yerime gelerek, aracýn çalýntý olduðunu söylediler, otomobili de aldýlar. Hem paramdan hem otomobilimden hem de iþimden oldum. Maðdurum. Bu dolandýrýcýlarýn bir an önce yakalanmasýný ve paramý geri almak istiyorum. Bütün birikimimi bu otomobile vermiþtim. Yeni doðan çocuðumu hastaneye götürmek için, ihtiyacým olduðu için otomobili almýþtým. Maðduriyetimin giderilmesini istiyorum. Emniyet yetkililerinin bir an önce olayý çözüme kavuþturmasýný istiyorum" dedi.