Türk Silahlý Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfý baðýþ kampanyasý baþlattý
ABONE OL

ASELSAN, Türk Havacýlýk Uzay Sanayii, Roketsan, HAVELSAN, ÝÞBÝR ve ASPÝLSAN gibi savunma sanayisine yön veren þirketleri bünyesinde barýndýran Vakýf, baðýþçýlarý, þirketleri, çalýþanlarý ve alt yüklenicileri ile büyük bir ekosistemin merkezinde yer alýyor.

Türk Silahlý Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfý Genel Müdürü Bilal Topçu, açýklamasýnda, aralýk ayý baðýþ kampanyasýna destek çaðrýsý yaptý.

Bilal Topçu, "Vakfýmýza ait þirketlerin kuruluþlarý hayýrsever vatandaþlarýmýza dayanýyor. 30-40 yýl önce yapýlan küçük baðýþlarýn geldiði noktalarý gördükçe milletimiz adýna gururlanýyoruz. Birkaç mühendisle kurulan bu þirketler þimdi dünya sýralamasýnda kendilerine yer buluyor. Vakfýmýz þirketlerinde, tüm dünyaya sattýðýmýz sistemlerimiz üretiliyor ama çok önemli projelerimiz de devam ediyor. Bu projelerimizin bir an önce bitmesi için gece gündüz çalýþýyoruz ve halkýmýzýn desteklerini bekliyoruz. Güvenli bir gelecek için, bu üründe benim de katkým var diyebilmeniz için baðýþlarýnýzý bekliyoruz." ifadelerini kullandý.

Türk Silahlý Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfýna nakit veya gayrimenkul baðýþý yapýlabiliyor. "www.tskgv.org.tr" internet sitesi üzerinden kredi kartý veya banka havalesi ile "BAÐIÞ" yazýp 1987'e atýlan SMS ile baðýþlar gerçekleþtirilebiliyor.

Vakfa yapýlan baðýþlara karþýlýk hazýrlanan altýn, gümüþ ve bronz madalyalar Vakýf Genel Müdürü, bölge temsilcileri ile vakfýn fahri tanýtým kurulu fahri baþkanlarý olan vali ve kaymakamlar tarafýndan takdim ediliyor.