Türk Telekom Prime'ýn açýk hava sinemasý gösterimleri sona erdi
ABONE OL

Þirketten yapýlan açýklamaya göre, Türk Telekom'un, müþterilerin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik bol GB'lý mobil tarifeler ve yüksek hýzlý ev internetinin yaný sýra kahveden seyahate, eðlenceden market ve e-ticaret alýþveriþine kadar birçok alanda ayrýcalýklar sunan markasý Türk Telekom Prime'ýn her yaz düzenlediði açýk hava sinemasý etkinlikleri büyük ilgi gördü.

Yaklaþýk 35 bin kiþinin katýldýðý etkinliklerde sinema tutkunlarý, "Bursa Bülbülü" ve "Elemental Doðanýn Güçleri" filmleriyle keyifli vakit geçirirken, çocuklar da "Türk Telekom Çocuk Oyun Alaný"nda eðlendi.

Son dönemlerin beðenilen filmlerini tatil beldelerindeki sinema tutkunlarýyla buluþturan Türk Telekom Prime, 14 beldede 22 gün boyunca devam eden etkinliklerde, yaz atmosferini keyifli filmler ve eðlenceli aktivitelerle birleþtirdi. Türk Telekom Prime'ýn bu yýlki duraklarý; Armutlu, Ayvacýk, Bozcaada, Ören, Ayvalýk, Foça, Çeþme, Seferihisar, Urla, Didim, Bodrum, Datça, Fethiye ve Göcek oldu.

Etkinlikte film gösterimlerinin yaný sýra, moderatör eþliðinde düzenlenen çeþitli oyunlar ve yarýþmalar, katýlýmcýlara keyifli anlar yaþattý. Çocuklarýn aileleriyle eðlenceli vakit geçirebilmelerini saðlayan aktiviteler de beðeni topladý.