Türkiye'nin kentsel dönüþüm sürecinde QUA Granite gücü!
ABONE OL

Adýmlarýný hýzlandýrarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaþma çabasýný sürdüren QUA Granite, doðallýk ve dayanýklýlýðýn mükemmel uyumunu 81 ildeki kentsel dönüþüm projelerinde yaþatmasýnýn yaný sýra, çevre dostu üretim anlayýþýyla bu yýl da sektördeki liderliðini pekiþtiriyor.

QUA Granite, doðal mermer, ahþap, beton ve taþ görünümlü ürünleriyle her mekâna ve projeye uyan ürün serileri ile mekânlara yepyeni bir soluk getiriyor.

QUA imzasý taþýyan tüm ürünler, incelikleri ve hafiflikleriyle uygulama sürecini kolaylaþtýrýyor. Hafif yapýlarý sayesinde yapýlara binen yükü de azaltarak, mimari süreçlere de olumlu katký saðlýyor. Yapýlardaki esnemelerden kaynaklý seramik kýrýlma ve çatlama oranýný ise en aza indirgiyor. Yüksek mukavemeti sayesinde uzun ömürlü kullaným avantajýna sahip 7mm inceliðindeki seramikler, yüksek ýsý ve don gibi olumsuz koþullara karþý da oldukça dayanýklý bir yapýya sahip olmasýyla öne çýkýyor.

QUA Granite Satýþ Direktörü Yasin Erdoðan,

"QUA Granite olarak sadece üretime deðil, dizayn ve tasarýma da yatýrým yaparak her segmente, zevke ve projeye hitap eden tasarýmlarýmýzla farkýmýzý ortaya koyuyoruz. QUA imzasý taþýyan Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakanlýðý Toplu Konut Ýdaresi Baþkanlýðý (TOKÝ) Konutlarý ve Emlak Konut projeleri de 7mm ürünlerimizle daha da güçleniyor. ' dedi.

2024 yýlýnda tüm kentsel dönüþüm projelerine, üstün renk/desen teknolojisi ve üretim güçleri ile talip olduklarýnýn altýný çizen Erdoðan, ' Baþarý ve geleceðe olan inancýmýzý, üretimdeki gücümüz ve iþ ortaklarýmýzdan alýyoruz. 2023 yýlýnda 20'den fazla projede yer alarak sürdürdüðümüz baþarýmýzý, 2024 yýlýnda da devam ettirecek olmanýn gururunu yaþýyoruz. Yeni dönemde yeni kentsel dönüþüm projelerinde, Türkiye'nin QUA'sý 7 mm seramikleri ile fark yaratmaya hazýrlanýyor. Geçtiðimiz yýl olduðu gibi bu yýl da tüm kentsel dönüþüm projelerine üstün renk ve desen teknolojimiz, üretim gücümüz ile talibiz. Kentsel dönüþüm projelerinde imza attýðýmýz baþarýlarýmýz ile Türkiye seramik sektöründe takip eden deðil takip edilen oyuncu olduk. Bu baþarýda emeði geçen tüm çalýþma arkadaþlarýma teþekkür ederim. Türkiye'nin en büyük teknik granit üreticisi olarak 41 milyon m2'lik üretimimiz ile çalýþmalarýmýza ve yatýrýmlarýmýza hýz kesmeden devam edeceðiz" dedi.