ULAK Haberleþme, yerli haberleþme çözümlerini SAHA EXPO'da sergileyecek
ABONE OL

Yaklaþýk 40 ülkeden 150 binden fazla profesyonel ziyaretçinin aðýrlanmasý beklenen fuarda ULAK Haberleþme, yerli ve milli çözümlerini katýlýmcýlarla paylaþacak. ULAK Haberleþme, yerli 5G altyapý sistemleri, güvenli iletiþim çözümleri ve akýllý þehir uygulamalarýný ziyaretçilerle buluþturacak. Türkiye'nin 5G yolculuðunda çalýþmalarýný sürdüren ULAK, bu alanda geliþtirdiði kendi çözümleriyle, kamu ve özel sektörde güvenli ve sürdürülebilir haberleþme sistemlerine katký sunmaya devam ederken fuarda, LTE ve 5G baz istasyonlarý ve farklý dikey sektörlerdeki uygulamalar detaylý bir þekilde tanýtýlacak. Ayrýca, þirketin sunduðu hizmetler savunma, kamu güvenliði, sýnýr güvenliði, haberleþme ve siber güvenlik gibi alanlara da katký saðlayacak.

Türkiye'nin iletiþim altyapýsýnda yerli çözümlerin hakimiyetini artýrma misyonu doðrultusunda ilerleyen ULAK Haberleþme, ulusal ve uluslararasý iþ birlikleriyle sektördeki gücünü pekiþtirmek amacýyla fuar kapsamýnda iki önemli anlaþmaya imza atacak.

"SON DERECE DEÐERLÝ"

ULAK Haberleþme Genel Müdürü Ruþen Kömürcü, SAHA Expo 2024'e katýlýmlarýna dair, "ULAK Haberleþme olarak, milli ve yerli haberleþme çözümlerimizi savunma sanayiinin en prestijli platformlarýndan biri olan SAHA Expo'da sergilemekten mutluluk duyuyoruz. Ülkemizin teknolojik baðýmsýzlýðýný güçlendiren çalýþmalarýmýzý, böylesine uluslararasý öneme sahip bir etkinlikte tanýtmak bizim için son derece deðerli. 5G ve ötesi haberleþme teknolojilerimiz, sadece bugünün deðil, geleceðin ihtiyaçlarýna da yanýt verecek þekilde yerli ve milli olarak tasarlanýyor. Bu çözümler, savunma sanayiinden kamu güvenliðine, ulaþtýrmadan akýllý þehir teknolojilerine kadar geniþ bir yelpazede güvenli ve sürdürülebilir iletiþim altyapýlarý sunuyor" ifadelerini kullandý.

"GÜCÜMÜZÜ ARTIRACAK STRATEJÝK ADIMLAR OLACAK"

SAHA Expo'nun hem ulusal hem de uluslararasý iþ birlikleri kurmamýz açýsýndan büyük fýrsatlar sunduðunu belirten Kömürcü, þunlarý kaydetti:

"Yerli mühendislerimizin ortaya koyduðu inovatif ürün ve çözümleri bu büyük platformda paylaþmak, ayný zamanda ULAK'ýn sektördeki öncülüðünü daha da pekiþtirecektir. Fuarda yapacaðýmýz B2B görüþmeleri ve anlaþmalar, sadece Türkiye'de deðil, global ölçekte de gücümüzü artýracak stratejik adýmlar olacak. Teknolojik baðýmsýzlýðýmýzý güçlendirme ve yerli çözümlerin hakimiyetini artýrma misyonumuz doðrultusunda, geleceðe güvenle bakýyoruz."

SAHA EXPO Uluslararasý Savunma, Havacýlýk ve Uzay Sanayii Fuarý, 22-26 Ekim tarihlerinde Ýstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleþtirilecek.

  • SAHA EXPO
  • ULAK
  • haberleþme