Ýstanbul hava durumu 15 günlük! Yarýn istanbul'da yaðmur var mý?
ABONE OL

Meteoroloji'den yapýlan hava durumu uyarýsýna göre yurdun birçok kesimini etkisi altýna alan yaðýþlar etkisini bugün de gösteriyor. Yarýn Ýstanbul'da yaðmur yaðýp yaðmayacaðý da merak edilen konular arasýnda yer alýyor. Hava sýcaklýklarýnýn hissedilir derecede düþmesiyle birlikte önümüzdeki günler için plan yapanlar 15 günlük Ýstanbul hava durumunu merak ediyor. Peki Yarýn istanbul'da yaðmur var mý? Ýþte Meteoroloji'nin 5 günlük haritalý hava durumu raporu ve Ýstanbul'da 15 günlük hava durumu.

Meteoroloji Genel Müdürlüðü tarafýndan açýklanan hava durumu tahminlerinde birçok il için kuvvetli yaðýþ uyarýsý yapýldý. Peþ peþe sel, su baskýný, yýldýrým uyarýlarý yapýldý.

Ýstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde akþam saatlerinde gök gürültülü saðanak öngörülüyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüðü Ýstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarý Merkezinden yapýlan açýklamaya göre, Marmara'nýn doðusunda beklenen saðanak ve yer yer gök gürültülü saðanaðýn akþam saatlerinden itibaren Ýstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacaðý tahmin ediliyor.

Yarýn öðle saatlerine kadar etkili olmasý beklenen saðanak nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskýný, yýldýrým, yerel kuvvetli rüzgar ve fýrtýna ile ulaþýmda aksamalar gibi olumsuzluklara karþý dikkatli ve tedbirli olunmasý isteniyor.

Ýstanbul, Trakya ve Ege Bölgesi'ni etkileyen ve sonradan doðuya ilerleyen yaðýþlý hava, cuma günü etkisini kaybedecek. Cuma günü sýcaklýklar yeniden 23 dereceye kadar yükselecek.

YARIN ÝSTANBUL'DA YAÐMUR VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüðü'nün yayýnladýðý hava durumu raporuna göre, yurt genelinde görülen yaðýþlý hava yarýn etkisini kaybedecek. Yarýn Ýstanbul'da hava 20 derece ve güneþli olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüðü tarafýndan yapýlan son deðerlendirmelere göre: Ýstanbul'da hafta sonu parçalý bulutlu ve güneþli bir hava hakim olacak.

Pazartesi ise yaðýþlar yeniden görülecek.

ÝSTANBUL HAVA DURUMU 15 GÜNLÜK