Yollarda Kurban Bayramý yoðunluðu: Ekipler denetimlerini artýrdý
ABONE OL

Tekirdað-Ýstanbul kara yolunun Yenice, Yeniçiftlik, Beyazköy ve Kumbað mevkilerinde yaþanan trafik yoðunluðu sebebiyle araçlar zaman zaman yavaþ ilerlerken, trafik polisleri ulaþýmýn aksamamasý için çalýþmalarýný sürdürüyor.

Kara yolundaki trafik yoðunluðunun yarýn da sürmesi bekleniyor.

MUÐLA'NIN DÜNYACA ÜNLÜ TATÝL BELDELERÝNDEN DÖNÜÞLER BAÞLADI

Türkiye'nin farklý illerinden bayram tatili için Muðla ve ilçelerini tercih edenler, öðle saatlerinden itibaren dönüþ yolculuðuna baþladý.

Tatilini Bodrum ilçesinde geçirenler dönüþ yolunda Kýbrýs Þehitleri Caddesi baþta olmak üzere Konacýk, Torba ve Güvercinlik mahalleleri istikametinde zaman zaman araç kuyruðu oluþturdu.

Polis ekipleri de Bodrum Bölge Trafik Denetleme Ýstasyon Amirliði önünde uygulama yaptý.

Ekipler, sürücüler ve yolcularý, emniyet kemeri takmalarý ve trafik kurallarýna uymalarý konusunda uyardý.

Öte yandan yoðunluk dron ile havadan da görüntülendi. Ula ilçesi giriþinde de araç yoðunluðu oluþtu. Trafik ekipleri yoðunluðu azaltmak için çalýþma yaptý.

ÝSTANBUL'DA TATÝL DÖNÜÞÜ YOLLARDAKÝ TRAFÝK HAVADAN DENETLENDÝ

Ýstanbul Emniyeti Havacýlýk Þube Müdürlüðü ile Bölge Trafik Denetleme Þube Müdürlüðü ekiplerinin çalýþmasý kapsamýnda kentte trafik yoðunluðunun oluþtuðu bölgeler havadan görüntülendi.

Anadolu Ajansý ekibi de polislerin denetim yaptýðý helikopterden yollardaki yoðunluðu gözlemledi.

Kentte, Mahmutbey giþeleri, ÝSTOÇ çevresi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde trafik yoðunluðunun diðer bölgelere göre daha fazla olmasý dikkati çekti.

BAÞKENTTE BAYRAM TATÝLÝ DÖNÜÞÜ TRAFÝK YOÐUNLUÐU BAÞLADI

Ankara-Samsun yolunda sabahtan baþlayan yoðunluk devam ediyor. Ankara'ya giriþ noktalarý Ankara-Konya ve Ankara-Eskiþehir kara yolunda da trafik yoðunluðu yaþanýyor.

Vatandaþlarýn bayramý huzur ve güven içinde geçirebilmesi için kent genelinde alýnan tedbirler, giriþ noktalarýnda yapýlan denetimlerle sürdürülüyor. Kurallara uymayan sürücülere cezai iþlem uygulanýyor.

AÞTÝ'DE BAYRAM DÖNÜÞÜ HAREKETLÝLÝÐÝ

Ankara Þehirlerarasý Terminal Ýþletmesi'nde (AÞTÝ) de otobüs ve yolcu yoðunluðu yaþanýyor.

Þehir dýþýndan gelen çok sayýda yolcu, evlerine gitmek için taksi ve toplu taþýma araçlarýný kullanýrken, yolcularýn bir kýsmý ise yakýnlarý tarafýndan karþýlandý.

Yoðunluðun yarýn da sürmesi bekleniyor.

ÝSTANBUL-ÝZMÝR OTOYOLU'NDA YOÐUNLUK

Otoyolun Bursa kesiminde Ýstanbul yönüne artan trafik yoðunluðu, Yalova'nýn Altýnova ile Kocaeli'nin Dilovasý ilçeleri arasýndaki Osmangazi Köprüsü'nde de oluþuyor.

Bayram tatili dönüþünde otoyoldaki dinlenme tesislerinin de kalabalýk olduðu gözlendi.

Ýstanbul-Ýzmir Otoyolu'nda görevli polis ekipleri, trafiði denetleyerek sürücülere dikkatli seyretmeleri konusunda uyarýda bulunuyor.