10. Boðaziçi Film Festivali'nin afiþi yayýnlandý!
ABONE OL

Boðaziçi Kültür Sanat Vakfý tarafýndan bu yýl 10'uncusu düzenlenecek Boðaziçi Film Festivali, 21-28 Ekim tarihleri arasýnda seyircilerle bir araya gelecek. Türkiye ve dünya sinemasýndan seçkin örneklerin gösterimleri, ustalýk sýnýflarý ve söyleþileriyle seyircilerini aðýrlayacak olan 10. Boðaziçi Film Festivali'nin afiþi sanatçý Ege Öztayfun imzasý taþýyor.

Modern çizgilere yer veren, ana renklerin birbiriyle uyumu ile festivalin dinamik ve doðal yapýsýnýn ön plana çýkarýldýðý afiþ, Ýstanbul Boðazý'ný çaðrýþtýran ve festivalin sembolü olan yunus motifine yer veriyor. Tasarýmda yer verilen þekil ve renklerin ön kýsmýnda ise siyah rengin kullanýmýyla festivalin 10'uncu yýlýna vurgu yapýlýyor.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlýðý Sinema Genel Müdürlüðü'nün desteði, TRT'nin Kurumsal Ýþ Ortaklýðý, Anadolu Ajansý'nýn Global Ýletiþim Ortaklýðý ile gerçekleþecek "10. Boðaziçi Film Festivali" ile ilgili tüm geliþmelere ve festivale dair güncel haberlere www.bogazicifilmfestivali.com ve festivalin resmî sosyal medya hesaplarý üzerinden eriþilebilir.

  • 10 Boðaziçi Film Festivali
  • Afiþ
  • Boðaziçi Kültür Sanat Vakfý