Baþkan Altay tüm kitapseverleri 11. Konya Kitap Günleri'ne davet etti
ABONE OL

Konya Büyükþehir Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediði Konya Kitap Günleri'nin 11'incisi, 19-27 Ekim tarihleri arasýnda kitapseverlerle buluþacak.

Konya Büyükþehir Belediye Baþkaný Uður Ýbrahim Altay, Kitap Günleri kapsamýnda Konya'dan ve farklý þehirlerden yüzbinlerce kitapseveri Konya'da aðýrlamaktan büyük mutluluk duyacaklarýný ifade etti.

Anadolu'nun en büyük kitap etkinliði olan Konya Kitap Günleri'nin, adeta bir kültür bayramý havasýnda geçtiðini belirten Baþkan Altay, "Her yýl kitapseverler, yazarlar, yayýncýlar ve sanatçýlar için önemli bir buluþma noktasý olan Konya Kitap Günleri, katýlýmcýlara unutulmaz deneyimler sunuyor. Konya'mýzdan ve farklý þehirlerden ziyaretçilerimizi aðýrlayacaðýmýz etkinliðimiz için tüm hazýrlýklarýmýzý tamamladýk. 250 yazar, 250 seçkin yayýnevi ve milyonlarca kitabýn yer alacaðý Konya Kitap Günleri ile þehrimize 9 gün boyunca kültür þenliði yaþatacaðýz. Bu yýl Kitap Günleri'ndeki temamýz Filistin'de yaþanan insanlýk dramý ve soykýrýmdan dolayý 'Filistin, Kudüs ve Gazze olacak. Mottomuz ise Özgürlük için Oku. 19 Ekim'de Selçuklu Kongre Merkezi'nde kapýlarýný açacak Konya Kitap Günleri'ne baþta öðrencilerimiz olmak üzere Konya'dan ve Konya dýþýndan tüm kitapseverleri davet ediyorum" dedi.

TÜRKÝYE'NÝN SEVÝLEN YAZARLARI KONYALILARLA BULUÞACAK

19-27 Ekim tarihleri arasýnda Selçuklu Kongre Merkezi'nde 10.00-21.00 saatleri arasýnda Türkiye'nin önemli kalemlerinin okurlarýyla bir araya geleceði Konya Kitap Günleri'nde; konferanslar, imza günleri, yazar buluþmalarý ve atölye çalýþmalarýyla çok sayýda etkinliðe imza atýlarak, katýlýmcýlara kitap þöleni yaþatýlacak.