Geri sayým baþladý... ''Beyoðlu Kültür Yolu Festivali'' Türk Telekom Açýk Hava Sahnesi'nde!
ABONE OL

Türk Telekom, Kültür ve Turizm Bakanlýðý tarafýndan bu yýl 1-23 Ekim'de ikincisi düzenlenecek "Beyoðlu Kültür Yolu Festivali" kapsamýnda bir kez daha organizasyona ev sahipliði yapmaya hazýrlanýyor.

Türk Telekom açýklamasýna göre, Türk Telekom'un ana destekçisi olarak teknoloji ile sanatý harmanladýðý Atatürk Kültür Merkezi'nde festival heyecaný baþlýyor.

Beyoðlu Kültür Yolu Festivali'nin de destekçileri arasýnda yer alan Türk Telekom, bu yýl ikinci kez 1-23 Ekim'de AKM'nin dýþ alanýna kurulan Türk Telekom Açýk Hava Sahnesi'nde ünlü isimleri ve müzikseverleri aðýrlayacak.

Kültür ve Turizm Bakanlýðý tarafýndan Ýstanbul'a ve Türkiye'ye marka deðeri kazandýrmak adýna baþlatýlan Kültür Yolu projesi kapsamýndaki Beyoðlu Kültür Yolu Festivali'nde operadan sergiye, tiyatrodan konsere, birçok kültür-sanat etkinliði düzenlenecek.

Türk Telekom Açýk Hava Sahnesi'nde Beyoðlu Kültür Yolu Festivali kapsamýnda birbirinden ünlü müzisyen ve müzik grubunun sahne alacaðý 11 konser gerçekleþtirilecek.

Türk Telekom'un ayrýcalýklý hizmetler sunan markasý Türk Telekom Prime'ýn açýk hava sinemasý, Beyoðlu Kültür Yolu Festivali boyunca devam edecek. Sinemaseverler, son dönemin en sevilen filmleri ile Türk sinemasýnýn klasikleþen yapýmlarýný açýk havada izleme keyfi yaþayacak.

Diðer yandan, Beyoðlu Kültür Yolu Festivali süresince Türk Telekom Opera Salonu da operadan baleye çok sayýda kültür-sanat programýna ev sahipliði yapacak.