Vakýf Katýlým'ýn Cumhuriyet'in 100. yýlý reklam filmine uluslararasý iki ödül
ABONE OL

Katýlým finans sektöründe referans kurum olma vizyonuyla çalýþmalarýný sürdüren Vakýf Katýlým'ýn Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yýlýna özel hazýrlanan "Kalkýnma Seferberliðimiz 100. Yaþýnda" reklam filmi uluslararasý arenada aldýðý ödüllerle baþarýsýný taçlandýrdý.

100 yýl önce baþlayýp bugün güçlenerek devam eden kalkýnma seferberliðini anlatan reklam filmi, US International Awards yarýþmasýnda farklý ülkelerden yarýþmaya katýlan yüzlerce yapým arasýndan Online ve Sosyal Medya kategorisinde Gümüþ Ödül kazandý. New York Festivals®️ (NYF) 2024 TV ve Film Ödülleri'nde ise 5 kýtadan gelen ve 14 kategoride deðerlendirilen binlerce film arasýndan kýsa listeye kalarak Marka Ýmajý alt kategorisinde finalist olarak ödüle layýk görüldü.

2 ay süren filmin prodüksiyon sürecinde 300 kiþilik bir ekip görev aldý

9,58 Ýletiþim Çözümleri tarafýndan hazýrlanan reklam filminin yönetmenliðini Daðhan Celayir, prodüksiyonunu 36mm Film Network üstlendi. 3 haftalýk bir ön hazýrlýk sonrasýnda 4 gün boyunca Aksaray ve Ýstanbul'da çekimleri yapýlan reklam filmi için döneme uygun tren vagonu üretildi. Toplamda 2 ay süren filmin prodüksiyon sürecinde 300 kiþilik bir ekip görev aldý. Post prodüksiyonu 4 hafta süren filmin müziði Makedonya'da 45 kiþilik orkestra ile icra edildi.