Murat Başoğlu kimdir
ABONE OL

Boşandığı eşi Hande Bermek'i ve yakın arkadaşını ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve sonra serbest bırakılan Murat Başoğlu hakkında çıkarılan yurt dışına çıkma yasağının kaldırılması için harekete geçti.

 

GEÇEN YIL BOŞANDILAR

Sunucu Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek Başoğlu, geçen yıl eylül ayında Kuşadası Adliyesi’nde, mal paylaşım protokolü imzalayıp, anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında ’hayasızca davranışta bulunmak’ suçlamasıyla 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada her iki sanık için de geçen mart ayında beraat kararı çıkmıştı.

AMERİKA'DA YENİ BİR HAYAT KURMAK İSTİYOR

Artık Türkiye'de yaşamak istemediğini belirten sunucunun bu yasağı kaldırmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Hürriyet'in haberine göre, yasağın kaldırılması için mahkemeye talepte bulunan Murat Başoğlu, Amerika'da yeni bir hayat kurmak istiyor

 

MURAT BAŞOĞLU KİMDİR?

Aslen İzmirli olan Murat Başoğlu sunucu, manken, oyuncu ve iş adamıdır. 1968 yılında doğmuştur.1996 yılında Şebnem Dönmez ile 'Sabah Şekerleri' programını sundu ve bu programın ardından birçok projede yer aldı. Çeşitli programlarda sunuculuk yanında oyunculuk ve mankenlik de yaptı. "Benzemez Kimse Sana" programının 3 defa sunuculuk yaptı. 2015 yılında Çilek kokusu adlı dizide Sinan karakterine hayat verdi.

2003 yılında ise Hande Bermek ile dünyaevine giren Murat Başoğlu'nun bu evlilikten Can adında bir oğlu dünyaya geldi.