Sıla Okan Can Yantır kimdir
ABONE OL

Sıla Okan Can Yantır birlikte mi Okan Can Yantır kimdir kaç yaşında nereli? Sıla Okan Can Yantır arasında ne var? Şarkıcı Sıla gündemde yer almaya devam ediyor.  Şarkıcı Sıla’nın Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmasına Okan Can Yantır mı neden oldu? Magazin gündeminin sık konuşulan ismi Okan Can Yantır hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. 1980 doğumlu 38 yaşındaki Okan Can Yantır, daha önce görev yaptığı erkek dergisi Esquire’ın ardından GQ Türkiye Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmenliğini yapmıştır.  

 

SILA OKAN CAN YANTIR İLE BİRLİKTE Mİ?

Sıla, şiddetin nedenini gizlerken oyuncunun çevresi olayın perde arkasında kıskançlık olduğunu öne sürdü. İkili, iddiaya göre 29 Ekim gecesi oyuncunun evindeki tartışmada eski defterleri açtı. Çiftin Ocak 2018'deki ayrılığına popçunun o dönem Okan Can Yantır'la buluşmasının neden olduğu konuşulmuştu. Kural da iddiaya göre olay gecesi popçuya Yantır'la aşk yaşayıp yaşamadığını sordu. Sıla, sekiz ay birlikte olduğu sevgilisi Ahmet Kural’dan ayrıldıktan sonra adının aşk dedikodularına karıştığı işadamı Okan Can Yantır’la Nisan ayında Cihangir’de objektiflere takıldı. Baş başa yemek yiyen ikili, dışarıda gazetecilerin beklediğini öğrenince mekandan ayrı çıkıp, aynı otomobile bindi. Sıla’nın sahibi olduğu araca önce Yantır, ardından da şarkıcı bindi. Şoförün kullandığı otomobil içinde birlikte görüntülenen çiftin morali, flaşlar patlayınca bozuldu. Elleriyle yüzlerini saklamaya çalışan sevgililer, Sıla’nın Kalamış’taki evine gitti.

 

 

OKAN CAN YANTIR KİMDİR?

Okan Can Yantır, 1980 yılında dünyaya geldi. 38 yaşındaki Okan Can Yantır, eğitim hayatını Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nden mezun olarak tamamladı. Yantır, aynı zamanda Fransa Paul Valery Üniversitesi’nde Seçim Stratejileri ve Aday İmajı eğitimi de almıştır.

Üniversitede okuduğu dönemden bu yana dergi sektöründe çalışan Okan Can Yantır, Esquire Dergisi ile dergi sektöründeki kariyerine ilk adımını atmıştır. Dergi sektöründe görev almaya başladığı günden bu güne kadar stajyerlikten editörlüğe kadar birçok görev yapan Yantır, bir süre boyunca Doğuş Yayın Grubuna bağlı GQ Türkiye Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürmüştür.

Okan Can Yantır'ın adını, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. olan ve Çukur dizisiyle adını duyuran Dilan Çiçek Deniz ile olan ilişkisiyle sık sık duymaya başlamıştık.