Survivor yeni bölüm ne zaman haftanın hangi günleri? TV8 yayın akışı
ABONE OL
Her yayın dönemi reyting rekorlarında büyük başarılara imza atan Survivor yarışması büyük bir hızla devam ediyor. Acun Ilıcalı tarafından özenle seçilen, bu sezon da iyi bir kadroya sahip olan Survivor 2017'de birçok ünlü isim var. 300 bin kişi arasından seçilen Gönüllüler takımına Göz6 adlı yarışmadan da Berna Keklikler ve Erdi Ünver katıldı. Her bölümü büyük mücadelelere sahne olan Survivor'ın yeni sezonu takımlar içindeki kavgalar ve bölünmelerle devam ediyor. Survivor'da yarışmacılar Survivor 2017'nin şampiyonu olmak için mücadele edecek.
 
SURVIVOR 2017 HANGİ GÜNLER, SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?
Dominik'te çekimleri yapılan Survivor 2017, haftanın 7 günü saat 20.00'de TV8 ekranlarında izleniyor. Bazı günler özel yayınların olması dolayısıyla Survivor ya geç başlıyor ya da yayınlanmıyor.
 

 
SURVIVOR 2017 ÜNLÜLER KADROSU
Erkekler: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı
Kadınlar: Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir, kickboksçu Sabriye Şengül.
 
SURVIVOR 2017 GÖNÜLLÜLER KADROSU
Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti. ’Göz6’dan 2 kişinin katıldığı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadaoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin, Tuğçe Melis Demir. Göz6 evinden Berna Keklikler ve Erdi Ünver.
 

SURVIVOR 2017 KİM KİMDİR? İÇİN TIKLAYIN...

 
SURVIVOR 2017'DEN İLK KARE
Acun Ilıcalı, sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği, 21 Ocak Cumartesi akşamı başlayacak olan Survivor 2017 yarışmasından ilk fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. İşte o paylaşım!