Murat Sancak: Türkiye’nin gündemini Star belirliyor
ABONE OL

18 yıl önce 11 Mart’ta yayın hayatına başlayan Star Gazetesi, dün kuruluş yıldönümünü kutladı. ESMEDYA’nın İkitelli’deki binasında düzenlenen kutlamaya ESMEDYA Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sancak, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, Reklam Grup Başkanı Tülay Mutlu Dölen ve ESMEDYA çalışanları katıldı. 

ÖNEMLİ BİR GÖREV YAPIYORUZ

Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, “18 yaşına girdik. Artık seçim hakkını elde etmiş bulunuyoruz” diyerek esprili sözlerle konuşmasına başladı. Albayrak “Burada bulunmaktan çok mutluyum. Meslek hayatımda ‘Türkiye çok kritik bir dönemden geçiyor’ diye çok duydum ama bu kadar kritik bir dönem olduğunu hatırlamıyorum. Böyle bir dönemde Star Gazetesi ve ESMEDYA olarak gerçekten başlıklarımızla, makalelerimizle çok önemli işler yaptığımızı düşünüyorum. Bu bizim için büyük bir şans. Bu vazifenin öneminin daha sonraki dönemde daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum” diye konuştu.

ÇOK ŞÜKÜR KAMBURUMUZ YOK

Nuh Albayrak, sözlerine şöyle devam etti: Gazetelerde atılan manşetler bazen yayın yönetmeninin sırtına yazılan yazılardır bazen bu bir kambur olabilir. Mesela ben, Allah korusun ‘411 el kaosa kalktı’ veya yakın zamanda ‘Karargah Rahatsız’ başlığını atan bir gazetede çalışıyor olabilirdim diye düşünüyorum ve şükrediyorum. Gazeteye emek veren muhabirinden yazarına, tüm çalışanlarımıza da tek tek teşekkür ediyorum.Konuşmaların ardından Murat Sancak ve Nuh Albayrak 18. yıl pastasını birlikte keserken ESMEDYA çalışanları da bu coşkuya ortak oldu. 

GAZETENİZLE ÖVÜNÜN

Törende konuşan ESMEDYA Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sancak, Star Gazetesi’nin medyadaki önemine vurgu yaptı ve “Star Gazetesi benim için çok önemli. Gazetenizle övünün. Star Gazetesi her attığı manşetle gündemi belirleyen bir gazete. Çok önemli işlere imza atıyorsunuz. İnşallah nice 18. yıllar diliyorum” dedi.