Ünlü oyuncu Vural Çelik'in ölüm nedeni belli oldu! ''Bunu vasiyet etmiþti''
ABONE OL

Üsküdar'daki evinde ölü bulunan oyuncu Vural Çelik'in cenazesi otopsi iþlemleri için Yenibosna'daki Adli Týp Kurumuna kaldýrýldý. Adli Týp Kurumu önünde açýklama yapan menajeri ve çocukluk arkadaþý Rasim Özcan, "Þeker vardý tansiyon vardý kalp vardý. Olaydan 2 gün önce de rahatsýzlandý hastaneye gitti ve serum fotoðrafýný zaten paylaþmýþtý.Adli Týp kesin sonucu söyleyecek ama kalp krizi gibi gözüküyor." dedi.

'2 GÜN ÖNCE RAHATSIZLANDI HASTANEYE GÝTTÝ'

Vural Çelik'in menajeri ve çocukluk arkadaþý Rasim Özcan Çelik'in ölümüyle ilgili konuþtu. Çelik'in çeþitli rahatsýzlýklarý olduðunu aktaran Özcan, "Þeker vardý tansiyon vardý kalp vardý. Olaydan 2 gün önce de rahatsýzlandý hastaneye gitti ve serum fotoðrafýný zaten paylaþmýþtý. Eve geldikten sonra Adli Týp kesin sonucu söyleyecek ama kalp krizi gibi gözüküyor.Olay böyle. Bir gün cevap vermeyince telefonlara adli mercilere baþvurduk; polis kapýyý açtý. Ölmüþ olarak bulduk. Ulaþamayýnca gerekli iþlemi yaptým. Polis girdikten sonra kendisine baktým. Kesin ölüm nedenini Adli Týp söyleyecek. Zaten kalp hastalýðý vardý. Halkýn içinden bir insandý, sevilen bir insandý. Sokaða çýktýðý zaman yakýn zamanda bir rol almamasýna raðmen insanlarýn ona gösterdiði sevgi onu tek mutlu eden þeydi zaten son zamanlarda. Kalp krizi gibi gözüküyor ama o neticede bir tahmin. Adli Týp az sonra tam cevabý verecek" diye konuþtu.

BUGÜN TOPRAÐA VERÝLECEK

Özcan cenaze programýnýn detaylarýný da paylaþarak, "Cenaze iþlemleri için Zincirlikuyu'ya götüreceðiz gasilhaneye sabah orada kefenlenecek, gerekli iþlemler yapýlacak. Sonra Levent'teki Barbaros Hayrettin Paþa Camii'nde öðle namazýnda cenaze namazý kýlýnacak. Kilyos Mezarlýðý'na defnedilecek. Annesi ve ablasý Ordu'dan geldi. Ordu'dalardý. Kendisi bekardý, yalnýz yaþýyordu. Vasiyeti Kilyos Mezarlýðý'na defnedilmekti. Orada beraber olacaðýz." dedi.

51 yaþýnda hayatýný kaybeden oyuncu Vural Çelik, Avrupa Yakasý dizisindeki 'Kubilay' karakteriyle tanýnmýþtý.

Oyuncu Vural Çelik yaþamýný yitirdi