15 Haziran 2022 Çarþamba reyting sonuçlarý açýklandý! Kuruluþ Osman, Kara Tahta, Survivor reyting sýralamasý
ABONE OL

15 Haziran reyting sonuçlarý açýklandý. Çarþamba akþamý televizyonlarda; Çöpçüler Kralý, Seversin, Survivor All Star, Gizli Saklý, Kuruluþ Osman, Hokkabaz ve Kara Tahta izleyiciyle buluþtu. Bir kanalda yayýnlanan programýnýn izlenme payýnýn yüzdesi o programýn ve kanalýn reytingini belirler. Peki Çarþamba reyting sýralamasýna göre en çok ne izlendi? Ýþte AB ve Totalde 15 Haziran 2022 reyting sonuçlarý

Diziler, programlar ve haber bültenleri arasýndaki yarýþta en çok izlenen yapým, reyting ölçümleri neticesinde belirleniyor. Günlük olarak yayýnlanan dizi ve programlarýn izlenme oranlarý, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarýna göre sýralanýyor. Ýþte 15 Haziran reyting sýralamasý

15 HAZÝRAN REYTÝNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

15 Haziran 2022 Çarþamba günü yayýnlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçlarý açýklandý.

Total'de 1.sýrada ATV'de izleyiciyle buluþan "Kuruluþ Osman", 2. sýrada TV8'de ekrana gelen "Survivor All Star", 3.sýrada ATV'de yayýnlanan "Müge Anlý Ýle Tatlý Sert" yer aldý.

AB'de ise 1.sýrada "Kuruluþ Osman", 2.sýrada "Survivor All Star" 3.sýrada "Selçuk Tepeli Ýle Fox Ana Haber" yer aldý.

REYTÝNG NEDÝR?

Televizyon yayýncýlýðýn vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize Ýngilizceden geçmiþ bir sözcüktür. Kelime anlamý olarak reyting (rating); derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla iliþkilendirilen reyting; izleniþ durumu, izlence anlamlarýna da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir.

Bizdeki manasýyla reytingin bir diðer tanýmý; "herhangi bir televizyon kanalýnýn izlenme oranýnýn tamamý" þeklindedir. Z kanalýnda yayýnlanan A programýnýn izlenme payýnýn yüzdesi o programýn ve kanalýn reytingini belirler.

Kuruluþ Osman 98. son bölüm izle (Sezon finali)

Annenin Sýrrýdýr Çocuk 11.bölüm full izle (Final)