20 Temmuz reyting sonuçlarý açýklandý! MasterChef, Kendi Düþen Aðlamaz, Ya Çok Seversen reyting sýralamasý
ABONE OL

20 Temmuz 2023 Perþembe reyting sonuçlarý TÝAK (Televizyon Ýzleme Araþtýrmalarý Anonim Þirketi) tarafýndan açýklandý. Dün akþam televizyonlarda; Güldür Güldür, Ya Çok Seversen, Kim Milyoner Olmak Ýster, Pek Yakýnda, Kendi Düþen Aðlamaz, Fazla Þaapma ve MasterChef Türkiye All Star ekrana geldi. Reyting sonuçlarý, günlük olarak yayýnlanan dizi ve programlarýn izlenme oranlarýna göre sýralanýyor. Peki Perþembe akþamý en çok ne izlendi? Ýþte 20 Temmuz reyting sonuçlarý

20 TEMMUZ 2023 REYTÝNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

20 Temmuz tarihinde yayýnlanan programlarýn reyting sonuçlarý açýklandý.

Total'de 1. sýrada TRT 1'de izleyici ile buluþan "Kendi Düþen Aðlamaz", 2. sýrada TV8'de yayýnlanan "MasterChef All Star" programý, 3. sýrada ise Kanal D'de ekranlara gelen "Ya Çok Seversen" dizisi yer aldý.

TOTAL ÝLK 10 PROGRAM

AB'de 1. sýrada TV8'de yayýnlanan "MasterChef All Star" programý, 2. sýrada Kanal D'de ekranlara gelen "Ya Çok Seversen" dizisi , 3. sýrada ise TRT 1'de izleyici ile buluþan "Kendi Düþen Aðlamaz" dizisi yer aldý.

AB ÝLK 10 PROGRAM

20+ABC1'de 1. sýrada TV8'de yayýnlanan "MasterChef All Star" programý, 2. sýrada TRT 1'de izleyici ile buluþan "Kendi Düþen Aðlamaz" dizisi, 3. sýrada ise Kanal D'de ekranlara gelen "Ya Çok Seversen" dizisi yer aldý.

20+ABC1 ÝLK 10 PROGRAM

Ýzleyici Oraný (reyting) ortalama izlenme oranýdýr. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düþen ortalama izleyici yüzdesini gösterir. Ýzlenme Payý, bir kanalýn belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almýþ olduðu payý gösterir.