23 Aralýk 2020 Reyting sonuçlarý açýklandý! Reytinglere göre dün akþam en çok hangi dizi izlendi?
ABONE OL

23 Aralýk Çarþamba akþamý yayýnlanan Kuruluþ Osman, Sadakatsiz,Doðduðun ev kaderindir, Zümrüdüanka ve Benim Adým Melek dizilerinin arasýndan hangilerinin daha fazla izlendiði reyting sonuçlarý neticesinde belli oldu. Reytingler TÝAK (Televizyon izleme araþtýrmalarý kurumu) tarafýndan Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Çarþamba akþamý reyting sonuçlarýna göre hangi kanal ve program birinci oldu? Dün akþam en çok hangi dizi izlendi?Ýþte 23 Aralýk 2020 reyting sonuçlarý…

Çarþamba günü TRT 1'de Benim Adým Melek, ATV'de Kuruluþ Osman, Kanal D'de Sadakatsiz, TV 8'de ise Doðduðun ev kaderindir, FOX'ta ise Zümrüdüanka dizisi izleyenleri ile buluþtu. Bu yapýmlardan hangisinin daha fazla izlendiði reyting sonuçlarý TÝAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Reyting sonuçlarý sayesinde, dün akþam en çok hangi dizi veya programýn izlendiði belli oluyor. Günlük olarak yayýnlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarýna göre sýralama açýklanýyor.

23 ARALIK REYTÝNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

23 Aralýk tüm kanallara ait reyting sonuçlarý açýklandý. 

Ýþte çarþamba gününün reyting sonuçlarý...

Total'de 1.sýrada ATV’de yayýnlanan “Kuruluþ Osman”, 2. sýrada Kanal D’de ekrana gelen “Sadakatsiz”, 3.sýrada ATV’de izleyiciyle buluþan “Esra Erol’da” programý yer aldý.

AB'de ise 1.sýrada “Sadakatsiz”, 2.sýrada “Kuruluþ Osman”, 3.sýrada “Sadakatsiz”in özeti yer aldý.

Kuruluþ Osman 39. son bölüm izle!

Sadakatsiz 11.bölüm izle!